Vendéglátó egység eladó - Gyöngyös - Heves megye

Vendéglátó egység eladó - Gyöngyös - Heves megye

120 000 000 Ft

Gyöngyös

HSZ: 2472148 Heves megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 1 940 m2 Szobák
Eladó egyéb vendéglátó egység

Mátraalja történelmi borvidékén Gyöngyös és Mátrafüred között a 24. sz. országos főútvonal közelében a Sárhegy nyugati lábánál található 11 db (jogilag önálló helyrajzi számon nyilvántartott) de használatilag jelenleg egybefüggő pincerendszer és három présház épület kerül értékesítésre.
A pincerendszer műemlékileg védett. A műemléki védettség a pincék és a pincék előtt található présházak kialakítására, formájára vonatkozik .
A pincék állandó természetes hőmérséklete (10 fok), és a 90%-os páratartalma lehetőséget biztosít a minőségi bortárolására. A pincék kialakítása, lejtése alkalmas arra, hogy képződő mustgáz a gravitáció révén távozzon a pincékből. A bortárolásra berendezett pincékben döntően két oldalt elhelyezett nagyméretű fahordókban tárolják a bort. Valamennyi pinceág önálló helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, részben mint présházhoz tartozó (pince) ingatlan, részben mint közterületről nyíló pince földhasználati joggal.
Két épület részben kétszintes, vendégfogadásra, szállás céljára került kialakításra, míg a földszintes épület raktár illetve kiszolgáló funkcióra van kialakítva.
A pinceágak együttes alapterülete 1964 m2, míg a három présház együttes területe 185 m2.
Az egyes ágak 5-8 m szélességűek és változó 15-57 m hosszúságúak.
Az egyik pinceágban mintegy 200-250 fő egyidejű elhelyezésére alkalmas vendégtér került kialakításra. Ebben a pincesorban több a pince oldalában vájt, ráccsal ellátott un. borszéf került kialakításra. A pince ezen része borkóstolások lebonyolítására, turista csoportok fogadásra kiválóan alkalmas.

Ingatlan adatai

Irányár:120 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Heves megye
Helység:Gyöngyös
Irányítószám:3200
Alapterület:1 940 m2
Ingatlan állapota:átlagos
Közművek:ipari áram, víz
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 940 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szatmári Tünde
Ablak Ingatlanközvetítő


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések