Vendéglátó egység eladó - Ajka - Veszprém megye

Vendéglátó egység eladó - Ajka - Veszprém megye

119 000 000 Ft

Ajka

HSZ: 3148081 Veszprém megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 523 m2 Szobák
Eladóvá vált Ajka ikonikus vendéglátóhelye, a „Taverna”, valamint a hozzá kapcsolódó külön bejáratú

szinteltolásos alagsori, egykor PUB, később kultúrkávézó, a fiatalok által felettébb kedvelt szórakozóhelye volt.

 

Ajánlom minden olyan befektetőknek, beruházóknak, kivitelezőknek akik meglátják a lehetőséget ebben a páratlan épületkomplexumban, ahol a tető beépítésével még újabb 220 m²-t nyerhetnek.

 

Csak párat sorolnék fel a végtelen lehetőségek közül. A kórház az utca túloldalán van, úgyhogy lehet magán rendelőt, nővérszállót, rehabilitációs központot, idősek otthonát kialakítani. A tetőtér beépítésével panzió, lakóház, irodák, munkásszálló és még számos megoldás jöhet szóba, amire ez az ingatlan tökéletesen megfelel.

 

A 217 m²- es, világos, nagy. nyitott térrel rendelkező felső egység bármilyen vállalkozás, vagy üzlet kialakítására alkalmas, mind építészeti szempontból, mind a városközpont közelsége miatt.

A 300 m²-es alsó szint akár hangosabb tevékenységre is felhasználható, a szinteltolásnak köszönhetően a zaj nem fogja az utca lakóit zavarni. Tehát akár zenekari próba, szórakozás, vagy zajosabb gépek sem jelentenek akadály.

Az esetleges átalakítások után az új tulajdonos akár több mint 700 négyzetméteres épületre tehet szert Ajka frekventált területén.

 

Egy újabb jó hír, hogy az épülethez tartozik egy parkoló, ahol 10 személyautó is elfér, valamint az

ingatlan előtt lévő terület az önkormányzattól bérelhető, de akár meg is vásárolható. Az épületben egyedi mérős távhő, hűtő-fűtő klíma, ipari áram és riasztórendszer van.

 

Azért jó választás ez az ingatlan mert a felhasználását illetőleg számos alternatíva kínálkozik. A következő tulajdonosa teljes mértékben kiaknázhatja mind a hely, mind az épület adottságait.

 

Ha Ön is meglátta a fantasztikus lehetőséget ebben az ingatlanban, vegye fel velem a kapcsolatot, beszéljük meg a részleteket! 

Ingatlan adatai

Irányár:119 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Veszprém megye
Helység:Ajka
Irányítószám:8400
Alapterület:523 m2
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:3
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1982
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Tímea
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések