Vendéglátó egység eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

Vendéglátó egység eladó - Győr - Győr-Moson-Sopron megye

2 746 440 925 Ft

Régi ár: 2 746 510 893 Ft

Győr

HSZ: 3179430 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 500 m2 Szobák
City Cartel Győr Kínálatában. 

GOLDEN BALL CLUB WELLNESS HOTEL & SPA

 

Három európai főváros Bécs, Pozsony, Budapest és a három kisalföldi folyó Duna, Rába és a Rábca találkozási pontjában elhelyezkedő gazdag hagyományokkal, kulturális és építészeti emlékekkel rendelkező város.

Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 m-re található. Szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő idillt.

A város lüktető hangulata, a Győrre egész évben jellemző rendezvénysorozatok, hangulatos üzletek csupán karnyújtásnyira találhatók épületünktől, ugyanakkor a napi munka végeztével, vagy a zord hétköznapok rohanó világától megfáradva - angol kertet idéző - Eötvös parkra néző csendes szobákba visszavonulva tudnak kikapcsolódni, vagy szabadidőközpontunkban ellazulni a hozzánk ellátogatók.

Házunkba érkező vendégeket a vitathatatlanul gazdag kultúrával rendelkező, melegséget, ízlésességet és eleganciát sugárzó, viktoriánus kort idéző, hamisítatlan, eredeti angol környezet fogadja.

Napjaink rohanó világa, a folyamatos stressz közeli állapot megköveteli tőlünk, hogy a felgyülemlett feszültséget levezessük. A Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa**** szabadidő és wellnessközpont ehhez kínál olyan környezetet és lehetőséget, ahol ezt aktív mozgással, sportolással tudja megtenni.

3500 m2 telekkel és a következő szállodai 32 szobás szárny terveivel együtt cégként eladó!

Ingatlan adatai

Irányár:2 746 440 925 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Győr
Irányítószám:9021
Alapterület:500 m2
Felszereltség:bútorozott
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2000
Szerkezet:tégla
Telek terület:3 500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Debreceni Tibor
CITY CARTEL GYŐR INGATLANÜGYNÖKSÉG


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések