adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Győr-Moson-Sopron megye, Győr 
 

Hivatkozási szám: 3179430
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/3179430
Ingatlan adatai
Irányár: 2 719 529 382 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 5 439 059 Ft
Típus: vendéglátó egység
Kategória: eladó
Alapterület: 500 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2000
Szintek száma: -
Telekterület: 3 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
City Cartel Győr Kínálatában. 

GOLDEN BALL CLUB WELLNESS HOTEL & SPA

 

Három európai főváros Bécs, Pozsony, Budapest és a három kisalföldi folyó Duna, Rába és a Rábca találkozási pontjában elhelyezkedő gazdag hagyományokkal, kulturális és építészeti emlékekkel rendelkező város.

Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 m-re található. Szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő idillt.

A város lüktető hangulata, a Győrre egész évben jellemző rendezvénysorozatok, hangulatos üzletek csupán karnyújtásnyira találhatók épületünktől, ugyanakkor a napi munka végeztével, vagy a zord hétköznapok rohanó világától megfáradva - angol kertet idéző - Eötvös parkra néző csendes szobákba visszavonulva tudnak kikapcsolódni, vagy szabadidőközpontunkban ellazulni a hozzánk ellátogatók.

Házunkba érkező vendégeket a vitathatatlanul gazdag kultúrával rendelkező, melegséget, ízlésességet és eleganciát sugárzó, viktoriánus kort idéző, hamisítatlan, eredeti angol környezet fogadja.

Napjaink rohanó világa, a folyamatos stressz közeli állapot megköveteli tőlünk, hogy a felgyülemlett feszültséget levezessük. A Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa**** szabadidő és wellnessközpont ehhez kínál olyan környezetet és lehetőséget, ahol ezt aktív mozgással, sportolással tudja megtenni.

3500 m2 telekkel és a következő szállodai 32 szobás szárny terveivel együtt cégként eladó!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: CITY CARTEL GYŐR INGATLANÜGYNÖKSÉG
Kapcsolattartó: Debreceni Tibor
Hirdető telefonszáma: +36 30 650-1655
Honlap:
 
Képek