Raktár eladó - Szombathely - Vas megye

Raktár eladó - Szombathely - Vas megye

299 000 000 Ft

Régi ár: 319 000 000 Ft

Szombathely

HSZ: 3190305 Vas megye
Kategória eladó Típus raktár Alapterület 1 029 m2 Szobák
Tisztelt Érdeklődő!

Király Ingatlan megvételre kínálja magánszemélytől Szombathelyen ezt a kétszintes, gazdasági épület, udvarnak bejegyzett, jelenleg raktározási célra használt 972 m2 épületet, a hozzá tartozó különálló 57 m2-es irodaépülettel. Az ingatlanegyüttes 3827 m2-en helyezkedik el. Az ingatlan besorolása miatt építményadómentes, így több mint 1 millió Ft marad meg az Ön számára évente.

Az épület könnyen megközelíthető helyen helyezkedik el Szombathelyen az Újperinti városrészén, így könnyen megközelíthetővé válik potenciális ügyfelei számára is.

Az épület kiválóan alkalmas ipari tevékenységekre, mivel rendelkezik ipari árammal, ami lehetővé teszi a nagyobb teljesítményű gépek és berendezések felhasználását. A biztonság kedvéért térfigyelő kamerák és riasztóberendezések is felszerelésre kerültek az épületbe, így nyugodt szívvel tudhatja, hogy vállalkozásának eszközei, berendezései biztonságban vannak.

A tágas belső tér lehetővé teszi az áruk, berendezések praktikus elhelyezését és a hatékony tárolását. Az épület sokféle célra használható, például raktározásra, gyártásra vagy logisztikai központként. Az épületben nincs fűtés, viszont a téli hónapokban sincs 5 °C-nál hidegebb.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- elektromos kapu, kaputelefon,
- víz, villany, gáz, csatorna bevezetve. Mindkét épületben ipari áram került kiépítésre,
- a gazdasági épület kétszintes, mindkét szint betonozott , alsó szint 458,95 m2, felső szint 513,42 m2, 4 db villámhárítóval felszerelve, érintésvédelmi felülvizsgálat előírások szerint történtek,
-a gazdasági épület alsó szintje 1993-ban, a felső szintje 1998-ban épült 30 cm vastag téglafalak, vasbeton oszlopok, vasbeton gerendák, alsó szint középen tégla oszlopsorral teszi még stabilabbá az épületet. Repedések nincsenek, statikailag és belsőleg istökéletes állapotban van a folyamatos karbantartásnak köszönhetően.
-Mindkét szint targoncázható,
-belmagassága 3 méter, gerincmagasság 7,45 m, párkényszélesség 5,2 m,
-az épületek aszfaltos úton megközelíthetőek, illetve a gazdasági épület egyik fele is aszfaltos,
- szociális helyiség az irodában került kiépítésre,
-a gazdasági épület mellet teherautó beállására autóbeálló áll rendelkezésre,
-1993.ban épült, majd 2020-ban teljesen felújított irodaépület klímával, internettel, 13 kamerával felszerelt. Felújítás során a teljes villany, vízvezetékrendszer cserélve lett, új tetőt kapott és 20 cm szigeteléssel is ellátták a födémet.

Az épület különböző célokra használható:
Raktár: Az épületet raktározási célokra lehet használni. Elegendő teret biztosít az áruk tárolására, mozgatására és kezelésére.
Gyártás: Az épület nagyobb gyártóteret tartalmaz, így különböző termelési tevékenységek végezhetők benne. Például bútorkészítés.
Logisztikai központ: Az épület megfelelő elrendezéssel és raktárkapacitással ellátva logisztikai központként működhet, ahol az áruk átvétele, tárolása, csomagolása és szállítása történik.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak néhány példák, és a konkrét célok, felhasználási módok az adott helyi előírásoktól és jogszabályoktól függhetnek. A pontos felhasználás és funkciók kiválasztásához ajánlott helyi szabályozásokat és engedélyeket figyelembe venni, valamint szakértők segítségét kérni.


Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Ne késlekedjen, hívjon mielőbb, nehogy lemaradjon róla!

Ingatlan adatai

Irányár:299 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:raktár
Megye:Vas megye
Helység:Szombathely
Irányítószám:9700
Alapterület:1 029 m2
Ingatlan állapota:
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1993
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:3 827 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy János
Király Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések