Fejlesztési terület eladó - Balatongyörök - Zala megye

Fejlesztési terület eladó - Balatongyörök - Zala megye

1 600 000 000 Ft

Balatongyörök

HSZ: 2982388 Zala megye
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 12 876 m2 Szobák
NAGY BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM! A Balaton északi partján, Balatongyörökön, közvetlen vízparti, 12876 négyzetméteres terület, amely a tulajdoni lapon \"kivett üdülő épület, udvar\"-ként szerepel, eladásra kerül. telek kialakítás esetén a legkisebb telek 2500 négyzetméter, utcai homlokvonala 50 méter. Legnagyobb beépíthetőség 30+10 %, a pályák ideiglenes lefedéséhez további 10 % vehető. 30 %-os beépíthetőség esetén 3863 négyzetméter bruttó beépíthetőséget tesz lehetővé, megengedett építmény magasság 7.5 méter. beépítés módja: szabadon álló.

Az ingatlanon jelenleg 10 db faház, 1 db egy szintes kőház, 1 trafóház, nyomvonalas építmények, víz, villany, telefon, csatorna vezetékek és sport és szabadidős pályák találhatók. A telek ős fás, parkosított, kerítés határolja. A telek előtt kisméretű nádas húzódik, mely környezetvédelmi szempontból értéket képvisel, de természet védelmi szempontból értéktelen. Az ingatlan a település központjától öt percre helyezkedik el. A horgász utca felől egy személy és két gépkocsi-bejárattal rendelkezik. a telken személygépkocsi parkoló kialakítása lehetséges. Közművek: elektromos hálózat, ivóvíz hálózat, szennyvíz-csatorna, telefon. a területen földgáz nincs.

Szeretné megvásárolni? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít.

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:1 600 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Zala megye
Helység:Balatongyörök
Irányítószám:8313
Alapterület:12 876 m2
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések