Logisztikai központ, ipartelep és raktárbázis!

Ipartelep eladó - Alsónémedi - Pest megye

3 900 000 EUR

Alsónémedi

HSZ: 2554478 Pest megye
Kategória eladó Típus ipartelep Alapterület 95 000 m2 Szobák
Birtokunk kiváló infrastruktúrával, könnyű megközelíthetőséggel, számtalan gazdasági tevékenységre alkalmas méretekkel és közműkapacitásokkal várja új tulajdonosát az eddig kiaknázatlan bővítési lehetőségeinek kihasználására!

Eladásra kínálunk egy logisztikai központként és raktárbázisként is remek elhelyezkedésű iparterületet Alsónémediben.

A birtok egy iparterületi övezet, amely lehetővé teszi olyan üzleti célú felhasználások keverékét, mint például kereskedelmi raktározás, bértárolás, élelmiszer feldolgozás, termelő-, összeszerelő, csomagoló üzemek, és még számtalan tevékenység, amelyek a telep fekvéséből és felszereltségéből fakadó adottságait maximálisan kihasználhatja! Beépíthetősége 40%. Ennek eddig mindössze a negyede került beépítésre, így a további fejlesztések előtt szabad az út.

A teljes birtok egységei:
- Raktárépület 70 vagon, azaz 700 tonna tárolókapacitással;
- Magasraktár (8m belmagasság) 100 vagon, azaz 1.000 tonna tárolókapacitással;
- Raktárépület rakodórámpával, 200 vagon, azaz 2.000 tonna tárolókapacitással;
- Kétszintes, téglaépítésű, betonfödémes üzem, összesen 2x800 m2-es alapterülettel;
- Fedett tároló, porta, egyéb helyiségek összesen: 600 m2;
- Irodák, (munkásszállás), szociális helyiségek összesen: 360 m2;
- A vízellátás biztosítására saját víztorony, saját fúrt kút;
- Ipari áramellátás, saját trafóház, 300KWh kapacitással;
- Kiépített ipari gázellátás, gázfogadó állomás;
- Közel 10 hektár teljesen körbekerített terület, az utcafronton két külön bejárat széles ipari kapukkal.

Az iparterület körül három oldalról az előírásoknak megfelelően húzódó erdősáv, mint véderdő is a teljes, eladásra kínált ingatlan-együttes része.
Miért válassza a mi ipartelepünket az ingatlanbefektetéséhez?

A terület megfelelően nagy, bármilyen fejlesztéshez elegendő. A közműkapacitások rendelkezésre állnak akár ipari termeléshez is. A raktárkapacitás azonnal rendelkezésre áll, a későbbiekben akár a többszörösére is bővíthető. A birtok közepén a korábbi állattartáshoz használt épületek vasbeton alapjai stabilak, bármilyen felépítményhez megfelelőek. A széles utcafront két szélén két külön bejárat található, megkönnyítve ezzel a ki-, és bejárást, a közlekedés, vagy akár még a birtok megosztását is!

Mi most egy logisztikailag és infrastrukturálisan is kiemelkedő iparterületet, egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel a saját elképzeléseit megvalósítva a saját, egyedülálló termelő-, és/vagy szolgáltató bázisát rövid időn belül elindíthatja!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen a régióban további ipari parkok, logisztikai központok találhatóak, köszönhetően a térség remek, többirányú megközelítésének, a meglévő kerülőutaknak, amivel a közlekedési akadályoztatás kockázata minimálisra csökkenthető. A közelben fut az M0, az M5, a régi 5-ös, az 51-es főút, az országos vasúti fővonal 2 km, a kis-Duna 1 km, a csepeli kikötő 21 km, Budapest 12 km.
A még elérhető, egybefüggő ipari területek elfogytak, ekkora méretű és ilyen közműkapacitással rendelkező ingatlan-együttes már igen nehezen, vagy egyáltalán nem szerezhető meg.

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlan bejárását kérésére megszervezzük.

Ingatlan adatai

Irányár:3 900 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:ipartelep
Megye:Pest megye
Helység:Alsónémedi
Irányítószám:2351
Emelet:Földszint
Alapterület:95 000 m2
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Közművek:villany, ipari áram, éjszakai áram, víz, csatorna, gáz, szilárd út
Jellemzők:bővíthető, szeparálható
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések