Szálloda, hotel, panzió eladó - Mogyoród - Pest megye

Szálloda, hotel, panzió eladó - Mogyoród - Pest megye

269 900 000 Ft

Régi ár: 279 900 000 Ft

Mogyoród

HSZ: 3112140 Pest megye
Kategória eladó Típus szálloda, hotel, panzió Alapterület 300 m2 Szobák 13
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG MOGYORÓDON az otthon és a vállalkozás kombinálásához!

2 IKERHÁZ ÉS 2 LUXUS MOBILHÁZ EGYÜTTESEN ELADÓ IGÉNYES BELSŐ KERTTEL ÉS UDVARRAL!

 

Az M3 autópálya lehajtójától csak két percre, mégis széles tujákkal elzárt, intim kertben találunk egy olyan különleges ingatlant, ahol tökéletesen egy fedél alá hozható a családi élet és a vállalkozás.

 

A lokáció kiváló, mert közel az autópálya és a HÉV is elérhető, a hely mégis nagyon csendes, az utcáról semmit nem látunk belőle.

 

Ez a kis paradicsomi birodalom négy ingatlan együttese, amik egy igényes, zárt belső kerttel kapcsolódnak, de egymástól elszeparált életteret biztosítanak.

 

A telek nagysága összesen 2425 nm, amiből a ténylegesen használt terület 2121 nm, ezen vannak a felépítmények, a további 304 nm beépítetlen üres terület számos további hasznosítási lehetőséggel bír.

 

A telken 2006-ban épült KÉT TÉGLA IKERHÁZ, amelyek teraszai a házak átellenes oldalán foglalnak helyet. Az ikerházak elrendezése 2-es ikernél amerikai konyhás nappali + 2 szoba, fürdő, terasz, az 1-esnél ugyanez, csak nappali + 3 szobával, alapterületük pedig 110,7 nm és 88,25 nm.

 

A 2-es ikerházfél egy teljesen zárt és fűtött TÉLIKERTTEL is rendelkezik valamint saját GENERÁTORRAL, ami biztosítja az ellátást áramkimaradás esetén. Itt van egy DUPLA GARÁZS és a telken van egy zárt TÁROLÓ faház és egy külön ÉPÍTETT TÁROLÓ is.

 

A 2019-es MOBILHÁZAK szigetelt alapozásra kerültek, hőtartásuk kiváló, alapterületük egyenként 50 nm, elrendezésük amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, fürdőszoba és külön WC + terasz. Fűtésük elektromos radiátor.

 

Minden ingatlan, az ikerházak és mobilházak is KLÍMÁSAK és minden ingatlanra NAPELEM került, amelyek teljesítménye 15 kilowatt.

 

Az ikerházakban van RIASZTÓ, az ablakokon szúnyogháló, és a 2-es ikerben redőnyök is, a mobilházak pedig reluxásak. Az ikerházak teraszai felett árnyékolókat találunk, a kertben van ÖNTÖZŐRENDSZER külön kinti vízórával, a füvet ROBOTFŰNYÍRÓ tartja karban.

 

Az udvaron a rendezett, VIAKOLOROS belső udvaron összesen 10 autó beállására van lehetőség KÉT ELEKTROMOS kapun keresztül.

 

Az ingatlanok jelenleg úgy vannak használva, hogy az egyik ikerfélben a tulajdonos lakik, a másik ikerfél és a két mobilház bérbe vannak adva.

 

Mindhez külön almérő került kialakításra, a rezsielszámolásról minden hónapban pontos excel tábla készül.

 

A teljes ingatlan ugyanebben a formában is hasznosítható tovább, de egy tökéletes lehetőség azok számára, akik szeretnék az otthonuk mellett kialakítani irodáikat, telephelyüket, vagy más célra bérbe adni a plusz felépítményeket.

 

Ilyen ingatlan komplexumot, különösen ilyen MAGAS MINŐSÉGBEN nem találunk máshol a környéken, tulajdonosa a legnagyobb alapossággal tartja karban és fejleszti évek óta.

 

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, széles körű ismeretekkel rendelkezem a mogyoródi ingatlanokkal kapcsolatban és sokféle házat tudok mutatni.

 

Ingatlan szakjogászként ismerem a jog hátterüket és készséggel állok rendelkezésre bármikor.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:269 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:szálloda, hotel, panzió
Megye:Pest megye
Helység:Mogyoród
Irányítószám:2146
Alapterület:300 m2
Szobák száma:13
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2006
Szerkezet:tégla
Telek terület:2 425 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dr. László Tímea
CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

89 900 000 Ft

Eladó szálloda, hotel, panzió

Mogyoród

460 m2 0
583 000 000 Ft

Eladó szálloda, hotel, panzió

Mogyoród

764 m2 0
További hasonló hirdetések