Ipari terület eladó - Csorna - Győr-Moson-Sopron megye

Ipari terület eladó - Csorna - Győr-Moson-Sopron megye

553 658 001 Ft

Régi ár: 552 524 005 Ft

Csorna

HSZ: 3257289 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus ipari terület Alapterület 8 302 m2 Szobák 20
Magyarország északnyugati részén, kiváló közlekedéssel rendelkező 4 hektáros ipari területet kínálunk, összesen 8300m2 alapterületű épülettel.

 

A körbekerített területen több méretes épület is található. Az épületek egy része jó állapotú, jelenleg is használatban van, a többi épület használaton kívüli, felújításra szorul. Statikai, szerkezeti állapotuk jó. Masszív vasbeton, acélvázas és panel szerkezetűek épültek amik 1960-1999 között épültek.

 

-Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A település ipari területén fekszik, közvetlen kapcsolattal a 86-os számú főúthoz, közvetett kapcsolattal a Közép-Európai észak-déli (E65) és nyugat-keleti (E60) fő közlekedési útvonalakhoz. A 4 hektáros terültet nyugati oldalról vasútvonal határolja, így a közvetlen vasúti szállítás is megoldható.

-Csarnoképületek jól hasznosíthatók termelési és logisztikai feladatokra. A 3 emeletes panel szerkezetű iroda és öltöző épületben felújítás után akár szállás is kialakítható a jövőben itt dolgozóknak.

-Összesen 8300m2 alapterületű épület található az ipari területen. Megtalálható itt szerelde csarnok, raktár, iroda, kiszolgáló épület, stb. A csarnok épületek nagy belmagasságúak, vasbeton és acél tartószerkezetűek, jellemezően lapos tetős zárással. A többi épületben emeleti részek is készültek. A fő, iroda és szociális épület 3 szintes, jól átalakítható a felújítás során.

-A terület teljes kommunális és infrastrukturális ellátottságú. Víz-, csatorna-, gáz- és villanyvezeték is aktív használatban van. Áramellátást 2db 1MVA transzformátor biztosítja önálló transzformátorházban. Tűzi víz tároló medence és tűzcsap is van a területen.

-Az ipari terület Gip besorolású, maximális beépíthetőség 50%, maximális épület magasság 12.5m, minimum zöldterület 25%. Így a 39566m2-es területre még további beépítés lehetséges. Jelenleg a nem beépített terület 4200m2-en szilárd burkolattal ellátott.

-A több kisebb épületrész jelenleg bérbe van adva. További bérlési szándék fenntartásával is eladó. Azonnal bevételt hozó befektetés.

-Jó megoldás gyártó, összeszerelő vagy logisztikai üzemként.

-Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll.

 

Az ipari ingatlan irányára: nettó 1.4 millió Euró épületekkel és telekkel együtt.

 

Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez is alkalmas ez az ipari terület. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ingatlan adatai

Irányár:553 658 001 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari terület
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Csorna
Irányítószám:9300
Alapterület:8 302 m2
Szobák száma:20
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felújítás éve:1997
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1960
Felújítás éve:1997
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:39 566 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések