Növénytermesztés eladó - Eger - Heves megye

Növénytermesztés eladó - Eger - Heves megye

10 500 000 Ft

Eger

HSZ: 2948590 Kisfaludy Heves megye
Kategória eladó Típus növénytermesztés Alapterület 2 863 m2 Szobák
A telek össz. területe: 2863 négyzetméter, ebből 286 négyzetméter beépíthető. A telek 1/1 tulajdonban van, telekhatárok jogilag rendezettek.
Nagy előnye, hogy a telek megosztható, a másik fele értékesíthető.
Elhelyezkedés: zöldövezeti, csendes, nyugodt területen helyezkedik el. A telken jelenleg egy kb. 20 nm-es kőépület található, alatta pincével.
Részben körbekerített terület, a gázcsonk benn van, kitisztíott fertőtlenített fedett ásottkúttal rendelkezik. A villany bekötés folyamatban van. Korábban 60 nm-es ház épitésére volt hatósági engedély (és hozzá terv készítve), ami lejárt, de bármikor meghosszabbítható. A ház helyének kialakítása is megtörtént.
A telken különböző gyümölcsfák találhatóak: Boss kobak körte, szilva ,alma, birsalma, valamint karmazsincseresznye, amik gondozást, felújitó metszést igényelnek.
Megközelítés: A  Hajduhegy foytatásánál található a telek. Télen-nyáron jól járható makadámúton közelíthető meg.
Adottságok: rendszeres helyijárati busz 500 m távolságra található, a pláza 8 perc kényelmes séta, illetve a turisztikailag kiemelt övezetben található Szépaszony völgy is kb 800 m távolságra van ide.
A terület nagy előnye, hogy a völgy biztonságos, nemkívánatos személyektől mentes! A közösségi élet példa értékű. A közelben egy közösségi teret alakítottak ki a lakók, búbos kemencével, fedett színnel,nyársalóval, parkolóval.
A telek méhészet kialakítására kiváló, bio gazdálkodásra, állattartásra idális!

Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja!

Ingatlan adatai

Irányár:10 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:növénytermesztés
Megye:Heves megye
Helység:Eger
Irányítószám:3300
Cím:Kisfaludy
Alapterület:2 863 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:2 863 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy Zoltán
Otthon Manager


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések