Vendéglátó egység eladó - Lakitelek - Bács-Kiskun megye

Vendéglátó egység eladó - Lakitelek - Bács-Kiskun megye

430 000 000 Ft

Lakitelek

HSZ: 3470565 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 1 920 m2 Szobák
Lakitelek – Tőserdő területén az Árpádszállási úton található jelenleg három önálló helyrajzi szám alatt nyilvántartott de szervesen egy egységet képező, vendéglátás céljára kialakított ingatlan eladó!

A telek területe 21.058 m2 míg az épületek összes hasznos alapterület 1920 m2.

Lakitelek Budapesttől 120, Kecskeméttől 27 kilométerre fekszik, a Tiszától mindössze 3 kilométer választja el. Az ingatlan kedvező elhelyezkedéséből adódóan több irányból is könnyen megközelíthető - akár a 44. számú főközlekedési úton, akár a most elkészült M44-es gyorsforgalmi úton, vasúton a Kecskemét - Kunszentmárton vonalon.
Az ingatlan az adottságai, a mérete, elhelyezkedése miatt többféle vendéglátó funkció működtetésére, hasznosításra alkalmas. Az épületek egy része jelenleg is vendéglátó tevékenység folytatására van hasznosítva.

A HÉSZ szerint Vt1 övezeti zónába tartozik a terület. Eszerint szabadon álló beépítési mód, és 30 %-os legnagyobb beépítettség lehetséges. A megengedett
legnagyobb építménymagasság 7,5 méter.

A fenti három ingatlanon külön-külön egy-egy vendéglátásra, rendezvény szervezésre kialakított a közelmúltban épített, illetve felújított épület állomány található.

-Rendezvény ház, melyben 100 fő befogadására alkalmas épület található, melegkonyhával. Az épület alkalmas esküvők, céges rendezvények, társasági összejövetelek, fesztiválok megrendezésére. Az épület földszintjén két lakás, illetve a tetőtérben több iroda helyiség van kialakítva.
Az épület hasznos alapterülete: 976 m2

-A Pálinkaváros megnevezésű épület egy múzeum jellegű, interaktív kiállítási épület, melyben az 1930-as évek gasztro- kisvárosias élményelemeivel berendezett kiállító terek kaptak helyet.
Az épület hasznos alapterülete: 544 m2

-A 0182/46 hrsz-ú ingatlanon egy vendéglátó egység található, melyhez teraszok illetve egy szintén vendéglátás céljára kialakított pince is tartozik.
Az épület hasznos alapterülete: 400 m2

Bővebb információért és személyes megtekintésért várom megtisztelő hívását !

Ingatlan adatai

Irányár:430 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Lakitelek
Irányítószám:6065
Alapterület:1 920 m2
Jellemzők:lift
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Király Szabolcs
Simon Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések