Fejlesztési terület eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

Fejlesztési terület eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

159 000 000 Ft

Balatonfüred

HSZ: 3356930 Veszprém megye
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 126 m2 Szobák
BALATONFÜREDEN IGAZI KURIÓZUM EGY IMPOZÁNS, VILLAÉPÜLET, S HOZZÁ STÍŁUSBAN TÖKÉLETESEN ILLESZKEDŐ SZAUNAHÁZZAL, NAGYON KORREKT KEDVEZŐ ÁRON ELADÓ!
Az ingatlan lokációja nagyon jó, a Séta utcából nyílik a főbejárat, amin lesétálva már a parton is van.
Egy rendkívül masszív épület, kő -tégla 60-80 cm vastagságban(!), ami mind a meleget, mind a forróságban a hűvöset tartja. Ezen felül az ingatlan alá van pincézve, ami szintén remekül temperálja az épületet, így a rezsije (hisz ez most fontos) hihetetlenül alacsony.
Az egyedi stílusú villa már több felújításon is átment az 1930-as évek óta, így már csak saját igény szerint kell tovább alakítani, ha szeretné.
Helyiségek: meseszép hatalmas veranda, óriási nappali-étkező, konyha nagy reggelizőterasszal, kamra, 3db hálószoba hajópadlóval, fürdőszoba, padlástér beépítésseltovább bővíthető, boltíves 1867-ben épült pincével, tárolók.
A szaunaház szigetelet SIP technolóiával készült, szibériai fenyőből (így kezelni sem kell), a víz-csatorna, villany csatlakozások biztosítva vannak, egy teljes értékű kis garzon is kialakítható belőle, ha valaki nem wellness-re szeretné használni. 4 csatornás automata öntözőrendszer előkészítése is kész.
A legutolsó felújítás 2017-ben történt, amikor az összes belső helyiséget felújították, kicserélték a víz, villanyhálózatot, s bővítették a villanyt, így akár hőszivattyút is be lehet kötni, de mint említettem rendkívül alacsony rezsije van. A nyílászárók, 2 rétegű üvegezéssel. Az ingatlan alaprajzi kialakítása, s műszaki állapota jó!A telek mérete: 746 m2
Az ingatlan hasznos alapterülete: 192,24 m2
Az ingatlan mért, súlyozott alapterülete: 126m2
Minden közművel el van látva: víz, csatorna, gáz, villany (2db villanyóra), internet
Az ingatlan korábban szálláshelyként is üzemelt, több éve visszajáró vendégkörrel. Kiadásra befektetésnek is kiváló ez a kellemes, rendkívüli kisugárzással rendelkező hely.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉS BIZTOSÍTÁSA AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN:
+36309481140

Ingatlan adatai

Irányár:159 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonfüred
Irányítószám:8230
Alapterület:126 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ávor Zsuzsa
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések