Raktár eladó - Nagykálló - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Raktár eladó - Nagykálló - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

29 500 000 Ft

Nagykálló

HSZ: 3349192 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Kategória eladó Típus raktár Alapterület 100 m2 Szobák 4
Nagykálló körzetében eladó egy 100 nm-s, 4 szobás, felújított, nullás helyrajziszámú, modern, lakhatásra kiválóan alkalmas művelés alól kivett 2700 nm-s, tanyás ingatlan. Kiválóan alkalmas fejlesztési pályázatok igénybevételére. A tanya kamera rendszerrel, riasztóval elektromos kapuval felszerelt. Fűtése, gravitációs közponit fűtés. Az elektormos rendszer 3 fázisú, (3x32). Gépkocsi feltöltésre van lehetőség.

 

Az ingatlanon mezőgazdasági épület található, jelenleg istállóként funkcionál, melyhez kialakított karámrész kapcsolódik. Az egész terület öntözését egy ásott kút biztosítja. 75-ös vízgerincvezeték gondoskodik a nagyhozamú vizellátásról.

 

Az udvar belső úthálózata 50 cm útalap, 80-as kő és szárazbeton, 22-es zúzottkővel a tetején, térkövezésre előkészítve. A ház tetőszerkezete felújított, cseréppel fedve. Az alap és a fal között szigetelés. Étkező, konyha és nappali egy légterű, modern kialakítás. Beépített konyhabútor, mosogatógép, kerámia mosogató, páraelszívó.A hálószobához térelválasztóval kialakított fürdőszobai rész kapcslolódik. Melegburkolat a hálószobában. Többi helyiségben hidegburkolat található. Prémium Bordeaux fenyő nyilászárók, wenge színű, egyedi tervezésűek.Gyönyörű zsalugáter a hálószobai ablokon. Az ingatlan kiváló állapotú, azonnal költözhető. 

 

 

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:29 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:raktár
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helység:Nagykálló
Irányítószám:4320
Alapterület:100 m2
Szobák száma:4
Fűtés:házközpontú
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1987
Állapot kívül:
Szerkezet:vályog
Telek terület:2 700 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bányász Katalin
Elements Group


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések