Nagybirtok, lovas centrum, rendezvényhelyszín kiemelkedő adottságokkal!

Vendéglátó egység eladó - Izsák - Bács-Kiskun megye

1 320 000 EUR

Régi ár: 2 100 000 EUR

Izsák

HSZ: 2549296 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 600 000 m2 Szobák 13
Nagybirtok, lovas centrum, rendezvényhelyszín kiemelkedő adottságokkal!

Hatalmas, belovagolható területek, erdők-mezők, patakok és tavak, generációkon átívelő lovász hagyományok, a lovaknak és a lovaglásnak a szeretete!

Teljesen felszerelt birtokunk és rendezvényközpontunk készen áll a növekedésre, a térség legnagyobb lovas-központjának, vagy akár az új birtokos saját elképzeléseinek a megvalósítására, és akár valami új, valami egyedülálló megteremtésére!

Rendezvényhelyszínként hatalmas lehetőségek rejlenek a birtokban, hiszen akár egyben, akár különválasztva is több százan, vagy néhány ezren is szórakozhatnak, partizhatnak, vetélkedhetnek, sportolhatnak, versenyezhetnek, koncertezhetnek egy időben, egyszerre.

A birtok a több száz négyzetkilométeres Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, összefüggően mintegy 60 hektáron terül el, teljesen körbekerítve, önálló működésre és gazdálkodásra alkalmasan. Lovas centrum, ahol a fő irányzat a western lovaglás, a western lovak fedeztetése és kiképzése. A vendégek rendelkezésére állnak kültéri és beltéri pályák, valamint a több száz négyzetkilométeres Kiskunság!

Miért válassza a mi birtokunkat az ingatlanbefektetéséhez?
A terület méretéből egyenesen következik a lehetőségek kiemelkedően széles tárháza!
A tér hatalmas. Minden rendelkezésre álló körülmény professzionális. Szükséges egy új gazda, egy új szemlélet, további szálláshelyek sora, és a szolgáltatási körök bővítése, az új energia, a működő tőke célirányos befecskendezése!

A jelenlegi tulajdonosi kör az új tulajdonos igénye esetén az értékesítés után is, egy névleges tulajdonrész megtartása mellett, további egy-másfél évig biztosítja a birtok üzemeltetéséhez szükséges tudást, tapasztalatot, garantálva a sikeres fejlődést és a befektetés biztonságát!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen ekkora terület, ilyen felszereltség és ilyen lehetőségek ritkán állnak össze egyetlen helyen, egy időben!
Mi most egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel Magyarország, a magyar puszta közepén rövid időn belül létrehozható, megalkotható egy akár egész Európában is egyedülálló lósport-, szabadidő-, és rendezvényközpont!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Ingatlan adatai

Irányár:1 320 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Izsák
Irányítószám:6070
Emelet:Földszint
Alapterület:600 000 m2
Szobák száma:13
Fűtés:elektromos
Nyílászárók:műanyag
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:villany, ipari áram, víz
Jellemzők:bővíthető, akadálymentesíthető
Extrák:finn szauna, infraszauna, medence, jacuzzi, öntözőrendszer, automata kapu
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések