Vendéglátó egység eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

Vendéglátó egység eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

79 000 000 Ft

Balatonfüred

HSZ: 2550116 Veszprém megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 160 m2 Szobák 1
Mediterrán hangulat, gyöngyöző borok, finom falatok....Ez mind csak Önre és a vendégekre vár! 
Balatonfüred egyik legjobb utcájában, 1 percre a 71-es úttól, kerékpárút mentén, a strandoktól 400, a Tagore sétánytól csupán 800 méterre bejáratott, dupla vendéglátóhelyet kínálok megvételre teljes berendezéssel.
Túlzás nélkül a legjobb helyen van, 1290 nm-es zártkert, 2000-ben épült pincehelyiség és grillterasz. A kerthelyiség egy 110 nm-es szőlőlugassal körülvett fedett és egy 80 nm-es nyitott teraszból áll, ezen kívül 2019-ben egy halsütő-büfé került kiépítésre az utcafronton, amihez 40 nm-es árnyékos terasz tartozik.

Az 5 éve a teljeskörű felújítás lezajlott. Egy műszakilag kifogástalan, igényes, jól felszerelt, presztízs értékű vendéglátóegységet vehet át. Az étterem ezidáig szezonálisan üzemelt, de bevezetésre került a gáz, kiépítették az ipari áramot és multisplit klíma is üzemel, így ez nem lehet akadálya a szezon kitolásának. 
A klimatizált 150 nm-es pincehelyiségben 80 fő leültetésére van lehetőség, ez bárpulttal van leválasztva. Ezen kívül teljesen felújított, felszelert, gépesített konyha, hűtőkamra, vendég mosdó, személyzeti mosdó és öltöző, raktár, fekete- és fehér mosogató, zöldség- és hús előkészítő megtalálható.

Lent és fent egyidőben akár 200 fő is helyet tud foglalni, így rendezvényeket is nyugodtan vállalhat a jövőben, a saját udvari parkoló 15 férőhelyes. Mind a kerékpárral, mind az autóval érkezők könnyen idetalálnak, bízza a képzeletére az itt rejlő számtalan lehetőséget.
Felkeltettem az érdeklődését? Hívjon és körbevezetem! +3620/406-7985
Dream-ing! - Álomból Otthon!

Ingatlan adatai

Irányár:79 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonfüred
Irányítószám:8230
Alapterület:160 m2
Szobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Felújítás éve:2017
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2000
Felújítás éve:2017
Állapot kívül:
Telek terület:1 290 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Adrienn
Dream-Ing


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések