Vendéglátó egység eladó - Dunaszentmiklós - Komárom-Esztergom megye

Vendéglátó egység eladó - Dunaszentmiklós - Komárom-Esztergom megye

59 990 000 Ft

Dunaszentmiklós

HSZ: 2513188 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 235 m2 Szobák
Eladásra kínálom a Dunaszentmiklós központjában a Zöld Akác éttermet. A település festői környezetben helyezkedik el Tatától néhány kilométerre. Közkedvelt kiránduló és üdülőhely, mely a neszmélyi borvidék része. A közelben üdülőpark és több borászat is található, melyeket kirándulók, wellnessezni vagy csapatépítésre vágyók szívesen keresnek fel.

Az ingatlan alsó szintje (55 m2) korábban boltként működött, nincs más bevásárlási lehetőség a településen. A középső szinten az étterem található (180 m2), melyhez két terasz és a különterem kapcsolódik. A vételár magába foglalja a teljes konyhatechnológiát is, újszerű gépek, melyek minden szabványnak megfelelnek. További helyiségek: öltöző, raktár, hűtőkamra, mosdók. A legfelső szint (120 m2) nem került beépítésre, itt lakórész kialakítására van lehetőség. Mindehhez egy 1455 m2-es telek kapcsolódik. Saját parkoló az ingatlan bejárata mellett található, az oldalában további parkolási lehetőség biztosított. A teljes felszereltség miatt az adott profilkörrel rövid időn belül megkezdhető a szolgáltatás, de az ingatlan paraméterei alapján bármi más tevékenységi kör is megvalósítható itt. A környező településeken (Tarján, Tardos) is nagyon közkedveltek a hangulatos éttermek, melyekért messzebbről is ellátogatnak a gasztronómia kedvelői.

Tekintse meg, egyeztessünk a részletekről a helyszínen!

Ingatlan adatai

Irányár:59 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Dunaszentmiklós
Irányítószám:2897
Alapterület:235 m2
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Felújítás éve:2014
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1969
Felújítás éve:2014
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 455 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Andai Béla
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések