Fejlesztési terület eladó - Törökbálint - Pest megye

Fejlesztési terület eladó - Törökbálint - Pest megye

5 296 574 745 Ft

Régi ár: 5 311 165 860 Ft

Törökbálint

HSZ: 2299225 Pest megye
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 416 889 m2 Szobák
Kereskedelmi-Gazdasági és Különleges építési területek eladók Törökbálinton - megközelítõleg 800 méterre az M1-M7 autópályáktól (az Auchan hipermarket felüljárójától), 9 km-re a 0 km kõtõl, Budapest központjától, a Raktárvárosi és Pannon úton.

A területek egy tagban történõ értékesítése preferált az adott övezeti besorolások, vonatkozó elõírásainak figyelembevételével.

A terület két GKSz6 (~21 ha) és Kjz-2 (~21 ha) övezetbe sorolt részbõl áll:

1.GKSz6 Kereskedelmi, gazdasági (~21 ha)Bármilyen kereskedelmi célra szolgáló épület és a tulajdonosai, dolgozói, használói, stb. részére lakások, adminisztrációs épületek, más irodák (logisztika nélkül), parkolóház, üzemanyagtöltõ, sportlétesítmény, egészségügyi központ, szociális épületek, oktatási intézmények, nyilvános szórakoztató központok.
Beépíthetõség 30 %
Teljes beépített terület 100%
Építménymagasság 13 m
Zöldfelület min 40%

2.Kjz-2 Különleges építési terület (~21 ha)Oktatási központok, egészségügyi intézmények (kórház, szanatórium, wellness szálloda, gyógyszálló, rekreációs központ, nyugdíjas otthon), sportlétesítmények, különleges turisztikai létesítmények, vallási célú építmények.
Beépíthetõség 30 %
Építménymagasság 11 m
Zöldfelület min 40%

Közmûvek:Víz: 300 mm-es vízvezeték húzódik a terület nyugati oldalán, a vasúti vágánnyal párhuzamosan. Egy másik 200 mm-es vízvezeték került kiépítésre a Raktárvárosi út mentén. A szükséges vízmennyiség biztosítható.
Gáz: 8 bar nyomású, közepesen nagynyomású gázvezeték van lefektetve a területhatáron, párhuzamosan az új Pannon úttal. A szükséges kapacitás errõl biztosítható.
Áram: légvezeték keresztezi a területet, valószínûleg kevés szabad kapacitással. Az elektromos ellátást az Elektromos Mûvek instrukciói alapján fejleszteni kell. Egy elektromos alállomás található Budaörsön (szomszédos település) a nagyobb teljesítmény biztosítására.
Csatorna: belsõ csatornahálózat csatlakoztatható közvetlenül a fõ-csatornagerincre, néhány száz méterre az új Pannon úttól.Út: Törökbálint, megközelítõleg 800 méterre az M1-M7 közös autópálya csatlakozópontjától.

A területre két behajtási lehetõség van errõl az útról : közvetlenül a Diósdi úti körforgalomból, és a Pannon út középsõ szakaszáról, a két körforgalom között.
Tömegközlekedés: Több kék, városi busz közlekedik a terület elõtti fõúton (Raktárvárosi út).Vasútállomás szintén a közelben található.Budaõrsi Repülõtér: 2 km-re a területtõl található , kisebb gépek és helikopterek használják..
Az értékesítés a tulajdonló Kft. üzletrészeinek eladásával történik. Eladási ár: 35 €/m2-nek megfelelõ Forint ellenérték
Amennyiben kérdése van, írjon nekünk a bõvebb tájékoztatásért.ingatlan@celpiac.hu 

Ingatlan adatai

Irányár:5 296 574 745 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Pest megye
Helység:Törökbálint
Irányítószám:2045
Alapterület:416 889 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Faluhelyi György
Célpiac Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések