üzlethelyiség eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

Üzlethelyiség eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

19 500 000 Ft

Mosonmagyaróvár

HSZ: 3387406 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 68 m2 Szobák 2
 

Mosonmagyaróváron, nagy forgalmú, jól megközelíthető helyen 68 m2-es eladó üzlethelyiséget kínálunk. FONTOS, hogy 96A (3/32A) áramkapacitás van bekötve!

- A mosoni városrész központjában, közvetlen utcára néző üzlethelyiség előtt intenzív gyalogos, kerékpáros és autós forgalom is van. Így könnyen elérhető mindenki számára. Parkoló is van közvetlenül az üzlet előtt és a közelben is.

- A 68m2-es üzlethelyiség, két egymástól függetlenül működtethető üzletrészből áll, ami egymás mellett helyezkedik el. A két üzlet összenyitható, átjárás biztosítható. Jelenleg egy 52m2-es és egy 16m2-es üzlet van kialakítva. Mindkettő utcára nyíló bejárattal, saját wc-vel, egymástól függetlenül működik.

- Kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai tevékenységre is. Korábban pékségként is és egyéb üzletként működött, emiatt 96A (3X32A) áramkapacitás is rendelkezésre áll. Így bármilyen tevékenység működtethető amihez nagy áramerősség kell. A kisebb üzletrész korábban fodrászatként, szépségszalonként is működött, jelenleg is használatban van, további bérlési szándékkal ami biztos bevételt jelent.

- Az 52m2-es területű üzlet eladótere majdnem 30m2, jól berendezhető. A többi helyiségben előkészítő, mosogató, öltöző, raktár, zuhanyfülke (részben) és wc helyiségek lettek kialakítva.

A 16m2-es területű üzletrész egy eladótérből, kis raktár-közlekedőből és wc-ből áll. A raktár-közlekedő részen a két helyiség összenyitható, így biztosított a két rész együtt működtetése is.

-Az üzlethelyiségnek hátsó bejárata is van az áruk fogadására, ki- és bepakolásra.

- A helyiségek járólappal burkoltak. Az üzlet falai festettek, a többi helyiség csempézett.

- A fűtés kombi gázkazán biztosítja lapradiátoros rendszeren keresztül mindkét üzletrészre. Az 52m2-es üzletrészben a meleg vizet is a gázkazán készíti. A 16m2-es üzletrészben villanybojler van, továbbá itt egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, így a fűtés is függetlenül működhet a nagyobb résztől.

A földszinti, közvetlen utcafronti helyiség alkalmas irodai használatra, szolgáltatás működtetésére, de akár értékesítési pontként vagy bemutató helyiségként is használható. Az 52m2-es üzlethelyiség későbbi vételi szándékkal az első időszakban bérelhető is.

A vételárat nem terheli Áfa, így magánszemély és vállalkozás is megvásárolhatja egyéb adóterhek nélkül.

Az üzlethelyiség rezsi költsége alacsony. Minden fogyasztó mérőórával mért, internet, telefon igény esetén beköthető. A két üzletrész között a víz és villany fogyasztás mérése almérővel biztosított.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Ingatlan adatai

Irányár:19 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Mosonmagyaróvár
Irányítószám:9200
Emelet:Földszint
Alapterület:68 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:utcai
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

16 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Mosonmagyaróvár

43 m2 1
14 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Mosonmagyaróvár

52 m2 2
26 600 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Mosonmagyaróvár

99 m2 2
További hasonló hirdetések