adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló 
 

Hivatkozási szám: 3492304
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/3492304
Ingatlan adatai
Irányár: 143 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 408 571 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 350 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Exkluzív Befektetési Lehetőség Hajdúszoboszló Legkeresettebb Területén

Ez a páratlan, 350 négyzetméteres ingatlan Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül Európa legnagyobb és legnívósabb fürdőkomplexuma mellett kínál egyedülálló befektetési lehetőséget, amelyre érdemes felfigyelni. Az ingatlan panzióként és hostelként üzemel, modern, elegáns és exkluzív kialakításának köszönhetően, melyet az elmúlt 5 évben teljeskörűen felújítottak, így a vendégek számára minden igényt kielégítő környezetet biztosít. Az ingatlan azonnal birtokba vehető és üzemeltethető, magas színvonalú, stabil befektetési lehetőséget kínál a turizmus fellendülő piacán.

Páratlan Kialakítás és Luxus Komfort
Az ingatlan különlegessége a két jól elkülönített részleg, amelyek együttesen akár 16 fő kényelmes elszállásolására is alkalmasak. Az egyik, standard szárny elegáns, letisztult stílust képvisel, míg a másik, Deluxe részleg jacuzzival biztosítja a vendégek számára a luxus pihenés élményét. A tágas, napfényben fürdő nappali és a jól felszerelt, modern konyha tökéletes helyszínt nyújtanak a vendégek számára, hogy minden igényük kielégítésre kerüljön.

Kiemelkedő Energiatakarékosság és Fenntarthatóság
A panzió tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra és az energiahatékonyságra. Az ingatlan 2 rétegű hőszigetelt nyílászárókkal, hőszigetelt alumínium redőnyökkel, valamint 10 cm vastag szigeteléssel rendelkezik, amelyek biztosítják az optimális hőmérsékletet. Emellett egy 2x10 db, összesen 7,2 kW teljesítményű napelemrendszer gondoskodik az alacsony energiafogyasztásról, amely jelentős költségmegtakarítást eredményez az üzemeltetés során. Az ingatlan további kényelmét és gazdaságos működését az infrafűtés és a hűtő-fűtő klímarendszer biztosítja.

Elegancia és Kényelem a Vendégek Számára
A panzióhoz tartozó 12 négyzetméteres terasz ideális helyszín a reggelik elfogyasztásához, míg a két 6,5 négyzetméteres erkély és a két 6,5 négyzetméteres loggia meghitt pihenést nyújtanak, csodálatos panorámával a környező vidékre. A gondosan karbantartott kert, a jakuzzi és a különálló kerti tároló lehetőséget biztosít a szabadidős tevékenységekhez, növelve a vendégek komfortérzetét.

Prémium Kivitelezés és Kiemelkedő Lokáció
Az ingatlan kialakításánál a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő anyagokat és technológiákat alkalmaztak. A beépített bútorok, a LED hangulatvilágítás és a gondosan megtervezett belső terek modern, prémium hangulatot árasztanak. Az ingatlan tehermentes, így a befektetők számára azonnal rendelkezésre áll, és hosszú távú, megbízható jövedelmezőséget kínál.

Kitűnő Befektetési Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló kiemelkedő turisztikai vonzereje, különösen az évente több millió látogatót vonzó fürdőkomplexum közelsége, garantálja a panzió magas kihasználtságát. A központi elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén elérjék a város legfontosabb látnivalóit, üzleteit és éttermeit. A város kiemelkedő közlekedési hálózata és a tömegközlekedési csomópont közelsége biztosítja a gyors és kényelmes utazást, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

Az ingatlan két garázsbeállóval és udvari parkolóval rendelkezik, ami nagy előnyt jelent a vendégek számára, mivel így a parkolás kérdése is könnyedén megoldott. Az ingatlan közelében található üzleti negyed és a folyamatosan növekvő turisztikai kereslet további előnyöket kínál, amelyek garantálják a stabil és folyamatos vendégáramlást.

Kihagyhatatlan Lehetőség Befektetők Számára
Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik egy stabil, jövedelmező és hosszú távú befektetési lehetőséget keresnek Magyarország egyik legfelkapottabb turisztikai célpontjában. A panziók iránti kereslet folyamatos növekedése biztosítja a sikeres üzleti működést, míg az ingatlan luxus kialakítása és kiváló energiahatékonysága hosszú távú megtérülést garantál.

Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, hiszen egy ilyen adottságokkal rendelkező panzió ritka kincs a piacon. Bármilyen további kérdése merülne fel az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal – mi segítünk Önnek, hogy valóra váltsa befektetési
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek