adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Őrbottyán 
 

Hivatkozási szám: 3099928
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/3099928
Ingatlan adatai
Irányár: 299 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 599 198 Ft
Típus: szálloda, hotel, panzió
Kategória: eladó
Alapterület: 499 m2
Fűtés: vegyes tüzelés
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 18
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: 52 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kifogástalan állapotú MAGÁNBIRTOK ŐRBOTTYÁNBAN 44.500 NM PARKERDŐVEL!

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Egyedülálló befektetési lehetőség Budapesttől 30 percen belüli távolságra ez a mesebeli birtok, amin két főépület található, egy borospince terasszal és egy kisebb melléképület tárolási céllal, valamint egy 11 állásos garázs.

 

Ez a helyszín tökéletes saját használatra, ha szeretne elvonulni a világ zajától, de nem akar hozzá órákat autózni a fővárosból, és arra is, hogy üzemeltetésre kerüljön szálláshelyként.

 

AIRBnB-re vagy céges rendezvények és táborok helyszínének is kiváló. Adottságainak köszönhetően pedig kombinálható a magánbirtok jelleg és a szolgáltatás is.

 

A birtokon összesen 4 felépítmény található, amelyből a főépület és az apartmanház együtt 499 nm.

 

A FŐÉPÜLET: hagyományos stílusát megőrizve felújításra került, kétszintes téglaépület, alsó szintjén három bejárat található. Összesen három terasza van, két nagy méretű és egy kisebb, fedett. Alsó szintjén kialakításra került egy teljesen önálló, modern apartman terasszal és külön bejárattal, és közös folyosóról nyílik még további három szoba, két fürdőszoba, egy tágas konyha, egy nagy étkező/közösségi tér és téli kert jellegű zárt terasz.

 

Az emeltre fa lépcsőn át jutunk, ahol kisebb előtérből nyílik a padlástér, ami még beépíthető, egy tárolós, egy panorámás terasz, egy közösségi térként működő nappali, innen egy fürdőszoba és két nagyméretű külön szoba.

A főépület jelenleg fémvázas (emeletesként is használható) ágyakkal van berendezve, új ágynemű garnitúrákkal és huzatokkal felszerelve.

 

AZ APARTMANHÁZ: teljesen ÚJÉPÍTÉSŰ, még soha, senki nem használta, ebben egy külön bejáratú nagy konyha, és négy külön apartman kapott helyet. Az apartmanok alapterülete és szobaszáma 45-75 nm között sorban növekszik, mindegyik egységes stílusú, modern, friss burkolattal van ellátva, modern konyhával rendelkeznek és mindnek van hátsó terasza is.

 

A külön nyíló nagy konyha kialakítása alkalmas disznóvágásra vagy más állat feldolgozására (középen akasztó/nyúzó) is beépítésre került, három nagytálcás mosogatóval és innen nyílik még egy tároló/kamra.

A kertben van még egy téglaberakásos lejáratú PINCE, amihez tágas, fedett, árnyékos TERASZ csatlakozik.

 

A régi MELLÉKÉPÜLET jelenleg tárolóként funkcionál, korábban szárnyasokat tartottak itt.

Mellette épült a 11 autó beállására alkalmas GARÁZS.

 

A kertnek az a része, amelyen a felépítmények foglalnak helyet cc. 7000 nm és külterületként nem esik kifüggesztési eljárás alá. A felépítmények itt önálló albetétet is kaptak.  

A telek kerítéssel körbe van kerítve, a kerítés új, kifogástalan állapotú, és a gépkocsibeállóhoz elektromos kapu van.

 

A kert folytatásában kezdődik a parkerdő amely 44.500 nm és egy széles ösvény vezet át rajta a kiépített állatsimogatóig, ahol jelenleg nincsenek állatok, de a hely már adott hozzá. Ezen az erdei ösvényen keresztül korábban lovaskocsi túrákat is szerveztek az itteni programokon résztvevőknek.

 

A környék nagyszerű tereplovaglásra, a szomszédos ingatlanokon vannak lovardák, azonban ezeknek sem a hangja, se a szaga nem érezhető semmilyen mértékben ezen a telken.

 

A kert vége lovak kikötésére alkalmas hűs, árnyékos terület, a szomszédos lovardákból ide lehet lovagolni.

 

Ez a birtok azonnal beindítja az idelátogatók fantáziáját, mert tökéletes állapotának, az új apartmanoknak, főúthoz közeli, mégis nagyon csendes lokációjának hála kiváló helyszín megannyi vállalkozás/szállás/vagy privát birtok megvalósítására.

 

Ha szeretné megnézni, vagy további információra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre bármimkor.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA
INGATLANFORGALMI SZAKJOGÁSZ - INGATLANSZAKÉRTŐ

 

+36 30 815 2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.


1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ
Kapcsolattartó: Dr. László Tímea
Hirdető telefonszáma: +36 30 815-2504
Honlap:
 
Képek