adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Pusztavacs 
 

Hivatkozási szám: 2506704
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2506704
Ingatlan adatai
Irányár: 180 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 900 000 Ft
Típus: fejlesztési terület
Kategória: eladó
Alapterület: 200 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálok az Ország közepén Pusztavacson a maga kategóriájában egyedinek számító birtokot. Azért egyedi mert akár egy családi birtok is lehet, de mivel a kialakítása jelenleg is olyan ezért rendezvény és tábor helyszín is egyben. A birtok egy 8,5 hektáros erdõ, kaszáló rét közepén helyezkedik el. A körbekerített területen egy 100 illetve 150 nm-es épület található. Az udvarban található egy kis színpad kb. 25 nm, egy dézsafürdõ ami 8 személyes. Udvarban található még egy kb 150 ember befogadására alkalmas fedett szaletli, ami egy kombi kemencével ellátott. A fõépület ami 150 nm, kb. 120 nm-es fedett terasszal ellátott. Az fõépületben található egy nappali, kettõ szoba, egy zuhanyzó, egy wc és egy konyha étkezõvel. Az ingatlan 1/3-a alatt egy téglából kirakott borospince található. Az udvaron belül található még egy 100 nm-es vendégház, amiben található az alsó szinten egy szoba és egy vendéglátó egység bárpulttal. A tetõtérben található egy elõtér, egy zuhanyzó wc-vel és egy matracszállásnak nevezett szálláshely. Az épületek mellett található egy 200 nm-es fürdõ tó csúszdával. Az épületektõl 100 méterre található egy betonozott, ívelt rozsdamentes vas tetõszerkezettel ellátott 80 nm-es nagy színpad. A fõépületek után található még kettõ darab gazdasági épület ami raktárnak is használható egyenként 70 nm alapterülettel.
Az ingatlan áramellátása egy 3 x 63 Amperes saját trafóházról működik. A vízellátás kettõ darab fúrott kútról történik ami vízlágyítóval van ellátva. A vendégház tetején egy 5 KW-os napelem rendszer került kiépítésre. Az ingatlan fűtése több módon is lehetséges, fatüzelésű kályha, elektromos padlófűtés, elektromos mennyezet fűtés, a vendégház tetõterében egy klíma került beépítésre. Az ingatlan biztonságáról kiépített kamerarendszer és riasztórendszer gondoskodik. Az ingatlan teljes berendezéssel bútorozottan eladó. Ezen kívül még az árban benne vannak a mezõgazdasági gépek melyek fűnyíró traktor, közepes méretű traktor homlokrakodóval, kaszával.
A birtok visszatérõ vendégkörrel rendelkezik, melyek között megtalálható, esküvõk, táborozók, koncert helyszín szervezõk, céges csapatépítõk, illetve családok.
A Birtokot ajánlom olyan befektetõknek, vagy magánszemélyeknek akik Falusi turizmusban gondolkodnak, vagy koncertek-rendezvények megrendezésében jártasak. A birtokhoz tartozó további területen lehetõség van még sátorozásra, illetve lakókocsik kitelepítésére, ami további lehetõségeket is rejt magában. A birtok tehermentes 1/1 tulajdonossal rendelkezik.
A Birtok jól megközelíthetõ az M5 autópálya felõl, aszfaltos, illetve földúton.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklõdését, kérem hívjon bizalommal.
Gáspár Kata +36/20 400-4035
Képek