adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Zala megye, Cserszegtomaj 
 

Hivatkozási szám: 2236504
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2236504
Ingatlan adatai
Irányár: 726 902 024 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 94 232 Ft
Típus: szálloda, hotel, panzió
Kategória: eladó
Alapterület: 7 714 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 23
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 7 714 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó egy hévíz melletti, cserszegtomaji, 23 szobás hotel és étterem, amely 2 különálló épületben került kialakításra. A komplexum 7714 nm-es telekterületen fekszik.

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg kis átalakítással tovább bővíthető.

Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.

A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018 novemberétől 2019 márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva, lsd. képek).

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználó barát. A honlapon saját foglalási motor működik 2020.januártól, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.

A 2 ingatlan kizárólag az azokat tulajdonló 2 cég üzletrészének megvásárlásával vehető meg. A vételár tartalmazza az étterem és a hotel teljes felszereltségét.

Akció: 1.850.000 € 

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ
Kapcsolattartó: Papp Gabriella
Hirdető telefonszáma: +36 30 815-2511
Honlap:
 
Képek