adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Monor 
 

Hivatkozási szám: 2116728
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2116728
Ingatlan adatai
Irányár: 59 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 491 667 Ft
Típus: fejlesztési terület
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2011
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Megvételre kínálom Monor fõút mellett lévõ,működõ fagyizót! A telek nagysága 1000 négyzetméter amelyen egy 120 négyzetméteres épület helyezkedik el,ami ipari és kereskedelmi terület egyben.
Az épületben 4 éve nyereségesen müködõ fagyizó,büfé üzemel.Az ingatlan renszeresen karbantartott belsõ,és külsõ parkolóval rendelkezik. Az épület bõvíthetõ és bármilyen más tevékenység kialakítására alkalmas,elhelyezkedése és infrastrukturája miatt.
Minõségi anyagokból készült az épület. (Lindab,Dryvit) amely jelenleg elektromos radiátorokkal fűthetõ,de a telken lévõ gáztartállyal kivitelezhetõ a gázfűtés is.
Az ingatlan jelenleg fagyizó,büféként üzemel.Olasz fagyi gépek,jégkása gépek,kávéfõzõ,hűtõk,hűtõpultok,kertibútorok a vételár részét képezik.
Ha felkeltettem érdeklõdését hívjon bátran! 06/20 400- 4025 Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi ingatlanát, mi ebben is tudunk segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvezõ ügyvédi adás-vételi szerzõdés elkészítését, energetika tanúsítványt, ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk. Vevõknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin!
Mert mi itthon vagyunk!
Képek