üzlethelyiség eladó - XX.kerület - Budapest

Üzlethelyiség eladó - XX.kerület - Budapest

54 900 000 Ft

XX.kerület, Gubacsipuszta

HSZ: 3387042 Gubacsipuszta Budapest
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 56 m2 Szobák
Eladó 60 nm-es Festékbolt – 27 Éve Működő, Stabil Vevőkörrel

Elhelyezkedés: A festékbolt egy frekventált helyen található, jól megközelíthető és látható, ami előnyt jelent az üzleti forgalom szempontjából. Az üzlet környezetében lakóövezet és kereskedelmi létesítmények találhatók, ami biztosítja a stabil vevőkört.

Ingatlan Leírása: A 60 négyzetméteres ingatlan tökéletesen kialakított a festékbolt funkciójára, és az alábbi helyiségekből áll:

• Üzlettér: Világos és tágas, jól berendezett, ahol a vásárlók könnyedén áttekinthetik a kínálatot. Az üzlettér kialakítása és berendezése a hatékony és kellemes vásárlási élményt szolgálja.

• Iroda: Az üzlettérhez kapcsolódó iroda kényelmes és praktikus helyet biztosít az adminisztrációs feladatok elvégzésére, valamint az üzleti ügyek intézésére.

• Raktárak: Több raktárhelyiség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a termékek átlátható és rendszerezett tárolását. A raktárak mérete és elhelyezkedése optimálisan támogatja az üzlet működését.

Külső Terület:

• Parkolás: Az ingatlan területén két autó parkolására van lehetőség, ami nagy előnyt jelent a vásárlók számára, különösen forgalmas időszakokban.

• Garázs: Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, amely további tárolási lehetőséget biztosít, vagy akár egy harmadik autó parkolására is alkalmas.

Üzleti Információk: A festékbolt 27 éve működik sikeresen, stabil és elégedett vevőkörrel rendelkezik. Az üzlet hírneve és megbízhatósága révén folyamatos bevételt generál, ami biztosítja az új tulajdonos számára a gyors megtérülést és az üzleti siker alapjait.

Előnyök:

• Jól ismert és kedvelt üzlet, amely már 27 éve szolgálja ki a környék lakóit.

• Stabil és visszatérő vevőkör.

• Kiváló elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség.

• Két autó parkolására alkalmas terület és egy garázs.

• Komplett infrastruktúra: üzlettér, iroda, raktárak.

Ár: Az ingatlan és a jól bejáratott üzlet irányára versenyképes, részletes árajánlat és további információk személyes egyeztetés alapján elérhetők.

Elhelyezkedés: Az üzlethelység, az Ady Endre térti buszvégállomásnál található.

Kapcsolat: Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén. Szívesen állunk rendelkezésére további információkkal, valamint időpontot egyeztetünk a helyszíni megtekintésre.

Ingatlan adatai

Irányár:54 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Budapest
Helység:XX.kerület, Gubacsipuszta
Városrész:Gubacsipuszta
Irányítószám:1202
Cím:Gubacsipuszta
Alapterület:56 m2
Építés éve:1965
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Venti Verdi Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

24 600 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

XX.kerület

42 m2 0
22 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

XX.kerület

88 m2 0
További hasonló hirdetések