üzlethelyiség eladó - Lenti - Zala megye

Üzlethelyiség eladó - Lenti - Zala megye

39 800 000 Ft

Lenti

HSZ: 3356908 Lenti Lenti Kossuth Zala megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 160 m2 Szobák
Elhelyezkedése: Kereskedelmi övezet Emeleti elhelyezkedés: Földszinten Állapota: átlagos Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1980 Alapterülete: 160 m2 Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V, 230V/380 V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó, Egyedi, Központi gázkazánnal, Házközponti egyedi mérővel Homlokzat állapot: Újszerű Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Utcán, Parkolóban Kilátás: Utcafronti kilátás, Városi panoráma, Parkra nyíló kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Csendes környék, Jó közlekedés, Két bejárat, Beépíthető tetőtér, Riasztó, Egyedi vízóra , Térkő, Jó közbiztonság, Beépített tetőtér Energetikai besorolás: G Közelben: Iskola, Óvoda, Autóbuszállomás, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár, Postahivatal, Vendéglátó egység Terhelések: Tehermentes ingatlan

Lenti központjában eladó egy 160 m 2 összterületű téglaépítésű üzletház, amely egy 60
m 2 -es földszinti és egy 100 m 2 -es emeleti részből áll.

Korábban három különálló butik volt ezen a helyen, melyeket később a tulajdonosok üzletük bővítése céljából egybeépítettek.

Az üzletház Lenti frekventált részén egy üzletsor központjában helyezkedik el, így a közvetlen környezetében több üzlethelyiség található.

Az 1980-as években épült üzletháznak négy bejárata van, lehetőséget adva a sokoldalú felhasználhatóságához.

Ebből egy bejárat az üzlet mellett közvetlenül elhelyezkedő forgalmas piactérre nyílik,ami ezáltal nagyban elősegítheti a jövőben itt működő üzlet forgalmát!!

Mind a földszinti, mind az emeleti rész tágas, a nagy ablakoknak köszönhetően természetes fény világítja be a helyiségeket.

Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése miatt elsősorban üzlet helyiségnek alkalmas, de bemutatóterem, iroda illetve több kisebb szolgáltató egység kialakítására is tökéletesen alkalmas lehet.

Az üzlethelyiség különlegessége a két szintet összekötő galéria,amely egyedivé teszi a helyiséget.. Hangulatos kétszintes vendéglátóhely , szórakozóhely kialakítása is egy kedvező lehetőség lehet leendő befektető számára

Az alsó szint befektetési céllal való kialakítása mellett az emeleti részen akár lakótér is kialakítható a tulajdonos részére. Így az épület egyben akár kettő funkciót is betölthet.

A városból autóval könnyen elérhető a szlovén, a horvát és az osztrák határátkelőhely.
Az ingatlan közelében kiépített parkolók találhatók,amelyek ingyenesek,ahogy a település többi részén is.

Ahogy a fotókon látszik zöld területben sincs hiány, az üzlet közvetlen közelében is több park található.
A parkosítás, zöld terület a városban élők számára természetes, míg a turistákat idelátogatva csodálattal tölti el.

Lenti városa ismert idegenforgalmi és turisztikai helynek számít , turisták az ország minden pontjáról és a határ közelsége miatt külföldről is rendszeresen látogatnak ide.

Jelenleg az üzletház alsó szintjén egy Művészet és Ajándékbolt működik, a helyiségekben látható ingóságok nem képezik az eladás tárgyát.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kedvező üzleti lehetőség , forduljon hozzám bizalommal.

Hitel ügyintézést vállalok, ügyvédi és egyéb ügyintézésben igény esetén segítséget biztosítok.

Ingatlan adatai

Irányár:39 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Zala megye
Helység:Lenti
Irányítószám:8960
Cím:Lenti Lenti Kossuth
Alapterület:160 m2
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szente Andrea
H-Kontakt Group Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések