Szálloda, hotel, panzió eladó - Parád - Heves megye

Szálloda, hotel, panzió eladó - Parád - Heves megye

99 900 000 Ft

Parád

HSZ: 3325811 Heves megye
Kategória eladó Típus szálloda, hotel, panzió Alapterület 270 m2 Szobák 7
Szálláshely üzemeltetéssel szeretne foglalkozni? Szeretne befektetni egy olyan vendégházba, ami teljes mértékben készen áll az üzemeltetésre? Akkor ez a hirdetés Önnek szól!

Parádóhuta az a hely, ahová, ha valaki egyszer eljön, biztosan vissza fog térni. Eme mesebeli kis zsákfaluban eladóvá vált egy két házas, bejáratott szálláshely. A jelenlegi tulajdonos gondos munkájának, az ingatlan egyedülálló elhelyezkedésének és a település varázsának köszönhetően a vendégház folyamatosan nyereségesen üzemeltethető. Aki egyszer itt megszállt már, mind visszatért. Tökéletes helyszín az elvonulásra, a szórakozásra, a pihenésre, az együttlétre, a túrázásra, vagy csak az ücsörgésre, a fej kiürítésére, akár gyerekkel, akár gyerek nélkül, pároknak és nagyobb baráti társaságoknak is. A természet, amiben létezünk, itt a lábunk előtt hever.

A körbekerített ingatlanok egy telken, közös kerttel rendelkeznek. Az udvaron sütögetésre, dézsafürdőzésre, kerti pihenésre van lehetőség a kis tóval, sövénnyel kerített pázsiton. Az autóbeálló térkővel burkolt, biztosítja a megfelelő parkolást a zárt kapu mögött. A kintlét a gyerekekkel is szórakoztató itt, amiről a focipálya, a csúszda és a hinta gondoskodik. Eső esetén a fedett kiülőben vagy a \"játékteremmé\" alakított melléképületben töltheti idejét, aki szeret darts-ozni, biliárdozni, pingpongozni vagy csocsózni.

A kisebb ház 4 fő befogadására alkalmas két szobával, amelyek tv-vel is felszereltek. A konyha alkalmas bármilyen étel elkészítésére.

A nagyobb épület emeletes, amely 12-14 főt tud fogadni egyszerre. A földszinten a felszerelt konyha, étkező és a hatalmas nappali biztosítja a közös időtöltést, míg az emeleten a 4 szobában kényelmesen el is lehet vonulni.  Mindkét szinten van fürdőszoba. A kikapcsolódást a szauna tudja fokozni.  A hideg esetén a központi fűtés biztosítja mindkét ház melegét, illetve egy fatüzelésű kandalló is található a nagyobb épületben.

A vendégház kiváló értékeléssel rendelkezik, és folyamatos foglaltságot tud magáénak. Teljes felszereléssel együtt eladó, ami a képeken látható, mind a vételár részét képezik.

Ne késlekedjen, keressen elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant.

Ingatlan adatai

Irányár:99 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:szálloda, hotel, panzió
Megye:Heves megye
Helység:Parád
Irányítószám:3240
Alapterület:270 m2
Szobák száma:7
Fűtés:vegyes tüzelés
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Szintek száma:2
Felújítás éve:2019
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1988
Felújítás éve:2019
Szerkezet:tégla
Telek terület:800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Fekete Mátyás
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések