üzlethelyiség eladó - Újfehértó - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Üzlethelyiség eladó - Újfehértó - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

58 900 000 Ft

Újfehértó

HSZ: X3266091 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 121 m2 Szobák
Újfehértó Debreceni utcán kínálunk eladásra egy nagy 3 szintes, kertes házat, melyben a földszinti rész üzlethelységnek kiválóan alkalmas, de a helységek nagy száma miatt az épület akár munkásszállássá is alakítható!

Irányár: 58.900.000 Ft.

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/lBJVd2epvQg

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 975nm,
- ház nettó alapterülete: 3×121=363nm,

Üzlethelységekhez tartozik:
- alapterület: 70nm,
- helységek száma: 6.

Emeleten a lakótérben:
- szobák száma: 7,
- nappalik száma: 2,
- fürdőszobák és WC-k száma: 2,
- külső bejáratok száma: 3,
- erkélyek és teraszok száma: 2,
- 1991-es Porotherm téglaépítésű ház.
- fűtése: gáz-cirkó vagy vegyes tüzelésű kazán radiátoros fűtőtestekkel.

Az ingatlan 1991-ben épült porotherm téglából, tetőszerkezete cseréppel fedett. Jól megtervezett kialakításának köszönhetően 6 bejárattal rendelkezik, így könnyen akár 3 generációs otthonná is alakítható.

Fa nyílászárók redőnnyel vannak ellátva. Fűtése beépíthető gázkazán, és vegyes tüzelésű kazán. Jelenleg nincs fűtése az ingatlannak. A közműveket tekintve villany, víz, csatorna és gáz egyaránt megtalálható.

Az alsó szint rendelkezik egy tágas 8×5=40nm méretű kiadható üzlethelyiséggel, a hozzá tartozó irodával, tárolókkal, mosdóval, 2 első és 1 oldalsó bejáratta. Itt korábban is üzlethelység volt! Továbbá az alsó szinten található még egy 25nm-es nagy garázsbeálló és egy szintén 25nm-es kazánház, valamint itt van a hátsó kijárat is.

Az első szinten található egy előszoba, tágas nappali + konyha étkezővel, 3 szoba, fürdőszoba ahol külön WC van. Az első szintre nem csak a belső lépcsőn lehet feljutni, hanem a külső lépcsőn keresztül elérhető egy nagy erkély, bejárati ajtókkal.

A második szintre egy szép fa lépcsőn lehet felmenni, ahol még 4 szoba van, egy fürdőszoba különálló WC-vel, továbbá itt egy nagy nappali is megtalálható. A fenti nagyszoba 8×4=32nm és mivel 2 bejárata van, így ezt is 2 különálló szobává lehet alakítani.
A tulajdoni viszonyok rendben vannak 1/1, tehermentes!

FIGYELEM!
Az ingatlan Újfehértó fő utcáján a központjától alig 5 percre található, így könnyen elérhetők az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, fogászat, gyógyszertár, bank, templom, az önkormányzati hivatal, a Városi uszoda és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá a közelben található a SPAR, a PENNY és a LIDL bevásárló központok is.

Újfehértó város jelenleg az ötödik legnépesebb város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén fekszik. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 4-es főút, illetve az M3-as autópálya, ezeknek köszönhetően az ország távolabbi részei felől is könnyen megközelíthető.

A hazai vasútvonalak közül a várost a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. A környező kisebb települések közül Hajdúdoroggal, Hajdúböszörménnyel, Nagykállóval, Nyíregyháza Butyka nevű különálló városrészével, Érpatakkal és Kálmánházával mellékutak kötik össze.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.

Ingatlan adatai

Irányár:58 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Helység:Újfehértó
Irányítószám:4244
Alapterület:121 m2
Építés éve:1991
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrován Pál Gyula
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

53 500 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Újfehértó

323 m2 0
További hasonló hirdetések