üzlethelyiség eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Üzlethelyiség eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

119 000 000 Ft

Miskolc

HSZ: 3106275 Vörösmarty Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 600 m2 Szobák 16+3
Vállalkozások figyelem!

Eladóvá vált Miskolc belvárosában, a Vörösmarty utcán egy eddig is vállalkozási bázisként működő üzlethelyiség.

 

Ez a 647m2-es telken fekvő figyelemre méltó terekkel rendelkező, összesen 600m2-es ingatlan 3 szinttel rendelkezik, melyből régebbi tulajdonosa 2 szintet a vállalkozása üzemeltetésére használt, bemutatóteremként funkcionált. A felső szint viszont élettérként lett kialakítva.

Jelenleg használaton kívül áll pár éve, az ingatlan egyes részei felújításra szorulnak. A meglévő épületre átalakítási és bővítési terv készült Ybl díjas építész által, amely terv egy napos sebészeti klinika kialakítására lett elsősorban tervezve, de rengeteg fantázia rejlik benne. Kialakítható itt irodaház, egészség centrum, magán óvoda, szálláshely, de akár magán iskola üzemeltetésére is kiváló lehetőséget nyújt.

 

1990-ben az egész ingatlan felújításon esett át, új burkolatok, illetve tető került a régi helyére. Az állagát szépen megőrizte, mai napig kifogástalanok, viszont legfelső szint egyes helyiségei teljes renovációra szorulnak.

 

Az üzlethelyiséget az utcafrontról és a dufart felől is megközelíthetjük. Az főbejáraton belépve hatalmas fogadótérbe érkezünk, innen haladunk tovább közlekedőkön keresztül 4, egyenként 20m2 feletti, a múltban bemutatótérként funkcionáló helyiségbe. Az impozáns lépcső előtt találjuk a recepciónak tökéletesen alkalmas csempézett pulttal rendelkező helyiséget. A második szinten 8, a legfelső szinten pedig 6 különálló, egymástól elszeparált, irodának, szobának, tanteremnek, rendelőnek, stb alkalmas helyiségeket. Mindhárom szinten külön található a fürdőszoba és a illemhelyiség.

Az ingatlan egyedi jellemzője, hogy két felső szint két külön lépcsőn közelíthető meg.

A felső szint különlegessége, hogy a legnagyobb, központi tere felett üveg kupola található, mely a lehető legvilágosabbá tesz a teret.

 

A telken található egy 200m2-es raktárhelyiség is, mely régebben szerelő műhelyként üzemelt, így az ipari áram biztosított.

 

A meleget padlófűtés és gázkazán biztosítja, a fenti szint külön kazánról kapja a fűtést. A meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik.

 

Lokációt tekintve kitűnő választás, belváros közelsége miatt autóval, gyalogosan és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, de az autópálya is könnyen elérhető innen.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben az ingatlanban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát benne, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:119 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Miskolc
Irányítószám:3521
Cím:Vörösmarty
Alapterület:600 m2
Szobák száma:16
Félszobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Szintek száma:3
Felújítás éve:1990
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1980
Felújítás éve:1990
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:647 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Soós Anna
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

117 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

600 m2 0
77 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

359 m2 0
39 999 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

300 m2 0
További hasonló hirdetések