Vendéglátó egység eladó - Berekfürdő - Jász-Nagykun-Szolnok megye

Vendéglátó egység eladó - Berekfürdő - Jász-Nagykun-Szolnok megye

199 000 000 Ft

Berekfürdő

HSZ: 3099292 Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 230 m2 Szobák 4
Berekfürdőn, a Fürdő utcában, a Gyógy- és Strandfürdő közvetlen közelében, teljes berendezéssel együtt, jelenleg is működő étterem és apartmanház eladó!

 

A Hortobágy és a Nagykunság egyik legjelentősebb idegenforgalmi célállomásán, Berekfürdőn működő gyógy- és Strandfürdő közvetlen közelében, a Fürdő utcában, bejáratott, vendégkörrel rendelkező étterem és apartmanház, teljes berendezéssel együtt eladó. Berekfürdőre évről évre a világ minden tájáról érkeznek gyógyulni, pihenni szándékozó vendégek. A kiváló gyógyvíz, a csodálatos tiszta levegő, a csend, a nyugalom csábítja ide a nagyvárosokból a vendégeket. A kora tavasztól az ősz végéig működő fedett kerthelyiség 90 fő, az apartmanházon belül kialakított helyiség további 32 fő kiszolgálására alkalmas. Az étterem és a kiszolgálóhelyiségek az előírásoknak megfelelően lettek kialakítva, jelenleg is minden engedéllyel rendelkezik. Az étteremhez tartozó házban az alsó szinten az étterem téli működéséhez kialakított vendégtér és egy tágas 1 szobás apartman, fürdőszobával és illemhellyel együtt található. A második szinten egy három szobás apartman, fürdőszobával, illemhellyel együtt lett kialakítva. A fürdő egész éves nyitva tartásának köszönhetően az apartmanok egész évben kiadhatók. A kerthelyiség kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Kiváló befektetési lehetőség!

 

Irányár: 199 000 000.- Ft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!

Demeter István 06-70-384-3360

www.gesztenyeingatlan.hu

Ingatlan adatai

Irányár:199 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Helység:Berekfürdő
Irányítószám:5309
Alapterület:230 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:
Telek terület:553 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Demeter István
Gesztenye Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések