Fejlesztési terület eladó - Mogyoród - Pest megye

Fejlesztési terület eladó - Mogyoród - Pest megye

390 000 000 Ft

Mogyoród

HSZ: X3037718 Szent Jakab út Pest megye
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 8 832 m2 Szobák
Mogyoródon az M3 autópálya (Lukoil benzinkút), a Szentjakab Parkfalu és a Sissy Villapark közötti területen eladó egy 8.832 m2-es fejlesztési terület.

Az AUTÓPÁLYÁRÓL - már messziről is - TÖKÉLETESEN LÁTHATÓ, kb. 40 méterre fekszik tőle, és aszfalt úton megközelíthető.KÉRÉSRE KÜLDÖK TÉRKÉPMÁSOLATOT és egy másik térképet is, amin hivatalosan be vannak jelölve, hogy pontosan hol futnak a víz, villany, csatorna, illetve a különböző hírközlési vállalatok vezetékei, stb.A telken egy REKREÁCIÓS KÖZPONT tervei elkészültek (orvosi, szépészeti, és sportszolgáltatásokkal, továbbá gyógyszertárral, élelmiszerüzlettel, dohány bolttal, játszóházzal, rendezvényteremmel, autómosóval, stb.), egy 3 szintes, összesen 4.444 m2 nettó alapterületű épületben.

Az építési engedélyezési folyamat a végéhez közelít, már csak egyetlen hivatal hozzájárulására várunk.

(Ha építési engedély nélkül, csak a telket szeretné megvásárolni, abban az esetben az ár alacsonyabb. 249 M Ft + áfa.)Kereslet egy kereskedelmi és szolgáltató központra bőséges elsősorban a környező (1-2 perc alatt megközelíthető) villaparkok többezer fős lakosainak köszönhetően, akiknek itt semmiféle infrastruktúra nem áll rendelkezésükre.

Az előzetes felmérések alapján nagyjából mindegyik helyiségre van bérlő is. De vannak, akik vásárlásra is nyitottak.

(Igény esetén a kivitelezésben is segítséget tudunk nyújtani.)Telek besorolása: Gksz1 (Gksz - kereskedelmi, szolgáltató terület)

Beépíthető: 60%,

Legkisebb zöld felület: 25%,

Legnagyobb épületmagasság: 11 m,

Legkisebb kialakítható telekméret: 1.000 m2.Villany telken belül, víz, csatorna közvetlenül a telek mellett található. (19 m3/nap kapacitású)A tulajdoni lapon már \"kivett beruházási terület\"-ként szerepel.A szabályozási terveken Gksz jellel jelöltek az általános kereskedelmi, szolgáltató területek, ahol az OTÉK szerinti rendeltetéseken kívül elhelyezhető:

a) iroda,

b) szállás jellegű épület

c) közösségi szórakoztató

d) vendéglátó,

e) sport rendeltetés,

f) üzemanyagtöltő állomás,

g) egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, ha az a terület sajátos használatát nem korlátozza, attól nem igényel védelmet, valamint rendeltetése szerint külön jogszabályi előírásoknak megfelel.Ha érdekli, akkor hívjon akár az esti órákban, vagy akár a hétvégén is!

KÉRÉSRE KÜLDÖK TÉRKÉPMÁSOLATOT, és egyéb hivatalos dokumentumokat az ingatlanról.Ár: 390 M Ft + áfa

Ingatlan adatai

Irányár:390 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Pest megye
Helység:Mogyoród
Irányítószám:2146
Cím:Szent Jakab út
Alapterület:8 832 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Barsi Judit
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések