Vendéglátó egység eladó - Lábatlan - Komárom-Esztergom megye

Vendéglátó egység eladó - Lábatlan - Komárom-Esztergom megye

150 000 000 Ft

Lábatlan

HSZ: 2719178 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 407 m2 Szobák 3
Az ELADÓ étterem Lábatlan központi részén, könnyen megközelíthető, frekventált környéken helyezkedik el. Környezetében lakások, házak, üzletek, és szolgáltató létesítmények találhatóak.

Az épület kőből és téglából épült, egy szintes, nettó hasznos alapterülete 407 nm. A hozzá tartozó telek 1645 nm, mely rendezett, az épület mögött egy része betonozott és kavicsos, a többi füvesített.

Kereskedelmi célra vagy egyéb típusú üzlethelyiség, szálláshely működtetésére is egyaránt alkalmas.

Az ELADÓ étterem 2005-ben felújításra került, melynek során a nyílászárók többségét műanyagra cserélték, a homlokzatot 6 cm-es szigeteléssel látták el. Egy hűtőkamra is tartozik az épülethez. Az épület összközműves, ipari árammal ellátott, a fűtésről gázkazán gondoskodik. A vendéglátó tér burkolata kerámia, a többi helyiség járólappal burkolt.

Az ELADÓ étterem belső tér kialakítása a funkciójának megfelelő, a vendégtérben elegendő hely van akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is. Az elmúlt évben az eladóteret is teljesen felújították, korszerűsítették.

A konyha tágas, megfelelően felszerelt, rendelkezésre állnak raktárak, tárolók, előkészítő helyiségek. A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Az épületben dohányboltot üzemeltetnek, melyet a továbbiakban is kibérelnének.

Az ELADÓ étterem alkalmas lakóház, társasház, szálláshely kialakítására, erre vonatkozóan korábbi tervek állnak rendelkezésre.
Az épület a helyi építési szabályzat szerint településközponti vegyes területen helyezkedik el, a terület beépítési módja szerint a megengedett legnagyobb építménymagasság 7,5 m, a maximális beépíthetősége 40%, a minimum kialakítható telekméret 400 nm. A településközponti vegyes területeken az ingatlanok több funkciót tölthetnek be, jelen esetben: kereskedelmi, szolgáltató, irodai, nevelési, oktatási, szociális, kulturális, sport, szálláshely
Minden adott ahhoz, hogy egy nagyszerű üzleti tevékenységet alakítson ki belőle az új tulajdonosa, amit csak képzelőereje elbír.

Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az ELADÓ éttermet!

Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe.

 

Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

Várjuk hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:150 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Lábatlan
Irányítószám:2541
Alapterület:407 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1890
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 645 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lukácsi Illa
Sikeres Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések