üzlethelyiség eladó - Fertőd - Győr-Moson-Sopron megye

Üzlethelyiség eladó - Fertőd - Győr-Moson-Sopron megye

473 100 000 Ft

Régi ár: 473 800 000 Ft

Fertőd

HSZ: 2550224 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 2 500 m2 Szobák
A FERTŐDI-ESZTERHÁZY KASTÉLY KÖZELÉBEN ELADÓ EGY FEJLESZTÉSI TERÜLET, ÉPÜLETTEL!
FERTŐD-PAMHAGEN Szolgáltató- és Üzletház Fertőd város határában 6679 m2-es telken 1220 m2 bruttó alapterülettel épül, zöldmezős beruházásként, figyelemfelkeltő építészeti tömeg formával, minden irányból gépkocsival és kerékpárral is jól megközelíthető. A szolgáltató egységek 20 ill. 40 m2-es hasznos alapterületűek, kettő vagy több egység is egybenyitható, összevonható. 26 szolgáltatóegység kerül megépítésre. A szolgáltatóház két végén kettő, kétszintes étterem, ill. szolgáltató központ kerül kialakításra. Az épületegyüttes középső részén található átjáró fölött külső kétkarú főlépcsőn megközelíthető kétszintes, panorámás eszpresszó, cukrászda kap elhelyezést. Az épület homlokzata üvegportál kialakítású. Az épületegyüttes hossztengelyével párhuzamosan, a bejáratok előtt, árkádsor található.
 
A beruházás és építkezés a szükséges szakhatósági engedélyekkel és hozzájárulásokkal rendelkezik, a jóváhagyott tervek alapján épül. Az előzetes talajcsere, területfeltöltés és tereprendezés után elkészültek az alapozási munkálatok, valamint az épületszerkezet 70 %- a. Kiépítésre került 1000-1000 m hosszúságban a víz- és szennyvízcsatorna a Sarród községben lévő csatlakozási pontig. Az elektromos energiaellátás megépítéséhez szükséges kiviteli tervek készülnek. A lehajtó sávok és a szükséges útkorrekció tervein dolgoznak.
 
A beruházás térségi elhelyezkedése
FERTŐD-PAMHAGEN Szolgáltató- és Üzletház építési területe az Esterházy-kastélytól 2 km-re, az országhatártól 5 km-re található, az egész évben üzemelő határátkelőhelyhez vezető országút és kerékpárút mellett. A terület az országút egyetlen olyan frekventált kanyarulatában helyezkedik el, mely mindkét irányból, már több kilométeres távolságból is jól látható. A fejlesztés területétől 500 m-re található az Esterházy  család temetkezési sírdombja. A 85. sz. fő közlekedési út 4 km-es távolságban húzódik, így Sopron és Győr irányában jó közlekedési kapcsolatot, a Fertő-tó körüli kerékpárút a turisták szinte egész éves mozgását biztosítja.
Jelenleg az építési területtől közel 1000 m-re Fertőd irányában található körforgalomból lesz megközelíthető az épülő Termálfürdő és hozzá kapcsolódó komplexum. A területre az állam elővásárlási joggal rendelkezik.
 A beruházás illeszkedése a térségi fejlesztési tervekbe és az idegenforgalmi kiemelt termékcsoportok közé
Fertőd és az országhatár műút melletti terület fejlesztési tervében és az Általános Rendezési Tervben szereplő kiemelt terület, mely a térség turisztikai termékcsomagjában fontos szerepet tölt be. Új szolgáltatásaival a meglévő kínálat hiányosságait pótolja és a külföldi, valamint a hazai turisták keresletének megfelelő színvonalú és árú turisztikai terméket biztosít. Új, fontos szolgáltató létesítmény, ahol a kerékpáros-, falusi-, öko-, ifjúsági-, kemping-, természetjáró-, kastély-, műemléki-, bor-, gasztronómiai-, gyógy-, termál-, konferencia-, rendezvényturizmus alanyai is megtalálják a számukra értékes szolgáltatást, ellátást. Fontos összekötő láncszem Ausztria-Fertőd-Balf-Sopron idegenforgalmi tengely kialakulásában és a háttértelepülések feltárásában, ezen keresztül a turisztikai értékek bővítésében.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, ÉRTÉKESITÉS:
+36309481140
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, GYÓGY TÉR 3

Ingatlan adatai

Irányár:473 100 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Fertőd
Irányítószám:9431
Alapterület:2 500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ávor Zsuzsa
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések