üzlethelyiség eladó - Balatonmáriafürdő - Somogy megye

Üzlethelyiség eladó - Balatonmáriafürdő - Somogy megye

99 000 000 Ft

Balatonmáriafürdő

HSZ: X2512400 Somogy megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 500 m2 Szobák
A Balaton déli partján, Balatonmáriafürdőn vált eladóvá a CLUB BLACK MAGIC DISCO, mely a Balatonpart egyik legexkluzívabb disco clubja. Az összesen 500 m2 alapterületű épülethez „disco kert” is tartozik.
A téglából épült ingatlanegyüttes a település központjában található, a Balaton és a strand 400 m távolságban van.
Az ingatlan más funkcióra is alkalmas, kis átalakítással egy exkluzív lakóház válhat belőle, a söröző, az étterem, valamint a többi épületrész pedig kiegyensúlyozott megélhetést biztosíthat új tulajdonosának. Az ingatlahoz tartozó terület adottságai révén alkalmas lehet egy úszómedence és egy gyönyörű udvar kialakítására is.

Amennyiben az ingatlant eredeti funkcióját kívánja az új tulajdonos megtartani, álljon itt egy rövid bemutatás: az elmúlt évekekben a discoműfaj legnagyobbjait is felvonultató szórakoztató központ sörözővel, 7 bárral, a személyzet számára szükséges pihenő és szálláshelyiségekkel, irodával, parkolási lehetőséggel, és minden (a folyamatos üzemeltetéshez szükséges) engedéllyel rendelkezik. 2013-ban a legjobb vidéki disco-nak választották a BLACK MAGIC-et.
A tradíciókkal rendelkező club különlegessége, hogy ötletes építészeti megoldásainak és legkorszerűbb video-, világítás- és hangtecnikai felszereléseinek köszönhetően már 50-100 fővel is működtethető, míg teljes kapacitással történő üzemeltetés esetén akár 1000 főt meghaladó vendég számára is kultúrált szórakozási lehetőséget nyújt.
Jelenleg a szórakozóhely szezonális jelleggel, májustól szeptemberig üzemel, bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik.
Az ingatlan teljes felszereléssel eladó, mely az árban benne van.

Mivel Balatonmária központjában helyezkedik el az épület, befektetésnek is kiváló választás: több lakás és üzlethelyiség is kialakítható (illetve jelenleg is van) benne, s feldarabolva jelentős nyereséggel továbbértékesíthető!

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonmáriafürdő
Irányítószám:8647
Alapterület:500 m2
Építés éve:2009
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Juhász Judit
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

169 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Balatonmáriafürdő

380 m2 0
100 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Balatonmáriafürdő

400 m2 0
További hasonló hirdetések