Fejlesztési terület eladó - Pusztavacs - Pest megye

Fejlesztési terület eladó - Pusztavacs - Pest megye

180 000 000 Ft

Pusztavacs

HSZ: 2506704 Pest megye
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 200 m2 Szobák
Eladásra kínálok az Ország közepén Pusztavacson a maga kategóriájában egyedinek számító birtokot. Azért egyedi mert akár egy családi birtok is lehet, de mivel a kialakítása jelenleg is olyan ezért rendezvény és tábor helyszín is egyben. A birtok egy 8,5 hektáros erdő, kaszáló rét közepén helyezkedik el. A körbekerített területen egy 100 illetve 150 nm-es épület található. Az udvarban található egy kis színpad kb. 25 nm, egy dézsafürdő ami 8 személyes. Udvarban található még egy kb 150 ember befogadására alkalmas fedett szaletli, ami egy kombi kemencével ellátott. A főépület ami 150 nm, kb. 120 nm-es fedett terasszal ellátott. Az főépületben található egy nappali, kettő szoba, egy zuhanyzó, egy wc és egy konyha étkezővel. Az ingatlan 1/3-a alatt egy téglából kirakott borospince található. Az udvaron belül található még egy 100 nm-es vendégház, amiben található az alsó szinten egy szoba és egy vendéglátó egység bárpulttal. A tetőtérben található egy előtér, egy zuhanyzó wc-vel és egy matracszállásnak nevezett szálláshely. Az épületek mellett található egy 200 nm-es fürdő tó csúszdával. Az épületektől 100 méterre található egy betonozott, ívelt rozsdamentes vas tetőszerkezettel ellátott 80 nm-es nagy színpad. A főépületek után található még kettő darab gazdasági épület ami raktárnak is használható egyenként 70 nm alapterülettel.
Az ingatlan áramellátása egy 3 x 63 Amperes saját trafóházról működik. A vízellátás kettő darab fúrott kútról történik ami vízlágyítóval van ellátva. A vendégház tetején egy 5 KW-os napelem rendszer került kiépítésre. Az ingatlan fűtése több módon is lehetséges, fatüzelésű kályha, elektromos padlófűtés, elektromos mennyezet fűtés, a vendégház tetőterében egy klíma került beépítésre. Az ingatlan biztonságáról kiépített kamerarendszer és riasztórendszer gondoskodik. Az ingatlan teljes berendezéssel bútorozottan eladó. Ezen kívül még az árban benne vannak a mezőgazdasági gépek melyek fűnyíró traktor, közepes méretű traktor homlokrakodóval, kaszával.
A birtok visszatérő vendégkörrel rendelkezik, melyek között megtalálható, esküvők, táborozók, koncert helyszín szervezők, céges csapatépítők, illetve családok.
A Birtokot ajánlom olyan befektetőknek, vagy magánszemélyeknek akik Falusi turizmusban gondolkodnak, vagy koncertek-rendezvények megrendezésében jártasak. A birtokhoz tartozó további területen lehetőség van még sátorozásra, illetve lakókocsik kitelepítésére, ami további lehetőségeket is rejt magában. A birtok tehermentes 1/1 tulajdonossal rendelkezik.
A Birtok jól megközelíthető az M5 autópálya felől, aszfaltos, illetve földúton.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Gáspár Kata +36/20 400-4035

Ingatlan adatai

Irányár:180 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Pest megye
Helység:Pusztavacs
Irányítószám:2378
Alapterület:200 m2
Építés éve:1950
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gáspár Kata
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések