Raktár eladó - XIII.kerület - Budapest

Raktár eladó - XIII.kerület - Budapest

7 000 000 Ft

XIII.kerület

HSZ: 2318757 Budapest
Kategória eladó Típus raktár Alapterület 57 m2 Szobák
Tárolásra vagy bértárolásra szeretne helyiséget? Jó lokációban keres lehetőséget? Akkor ne is keresse tovább! Amennyiben felkeltette érdeklődését olvassa tovább!

Kizárólagos hirdetés CSAK a Mi kínálatunkban!

Újlipótvárosban a Tisza utcában eladásra kínálok egy 57 nm-es, több helyiséges, tárolásra vagy esetleg üzlethelyiségre alkalmas légópincét.

Helyiséglista:
Helyiség1: 26 nm
Helyiség2: 24 nm
Közlekedő: 4 nm
Tároló1-3: 1 nm

Műszaki állapot:
A pincébe fém ajtón keresztül juthatunk be. Az alaprajzon feltüntetett helyiség1 térben döngölt föld van, a többi helyiség padlózata aljzat beton. A helyiségekben találhatóak angol akna ablakok. A közös költség: 18.000 Ft, amely tartalmazza a szemétszállítást, biztosítást, felújítási alapot. A pince esetlegesen üzlethelyiséggé is alakítható. A 2. helyiség belmagassága 2,3 m, a közlekedő belmagassága 2,43 m. 

Környék: 
13. kerület központi helyén helyezkedik el, közel a Váci úthoz. Autóval könnyen elérhető a város bármelyik pontjáról. Minden megtalálható, ami a minden napi élethez szükséges. Pár perc sétára találhatóak éttermek, pékségek, boltok. 

Ha ilyen adottságokkal rendelkező pincét szeretne, ne is keresse tovább, megtalálta. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

KELLEMES NAPOT!

Ingatlan adatai

Irányár:7 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:raktár
Megye:Budapest
Helység:XIII.kerület
Irányítószám:1132
Emelet:Alagsor
Alapterület:57 m2
Ingatlan állapota:felújítandó
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Oláh Luca
Szabó Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések