Vendéglátó egység eladó - Balatonkenese - Veszprém megye

Vendéglátó egység eladó - Balatonkenese - Veszprém megye

99 000 000 Ft

Balatonkenese

HSZ: 2177492 Veszprém megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 250 m2 Szobák 6
A rendkívül igényes és jól átgondolt tervezésű és kivitelezésű vendéglátó egység szálláshely kialakításokkal együtt készült el.
Az ingatlan modernizálása, gépészet cseréje, teljes felújítása hat éve készült el. A vendégtér két teremből áll. Az egyik burkolata kézzel festett, kifejezetten magyar népművészeti motívumokkal díszített a mennyezettel együtt. Tömörfa bútoraival, vadonatúj, ízléses kárpitozással egyszerre teremt elegáns légkört, mindamellett a magyar hagyományokat is megjeleníti benne. Ebben a részben, ahol a hűvösebb időben elektromos kandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet, valamint az ezzel összekapcsolt másik vendégtérrel együtt 50 fő tud egyszerre kényelmesen étkezni. A kinti teraszon, melynek egyik része fedett, másik részét két hatalmas napernyő védi a tűző nyári naptól további 80 fő helyezhető el.
A külön, 2 x 8 fő részére kialakított, rönkfa kerti bútorokkal felszerelt, fedett, kijelölt dohányzó részen is felszolgálható/tálalható az étel, ital.
A 2012-es felújítás óta folyamatosan szépítik, karban tartják az ingatlan teljes egészét. A konyha felszerelése is teljes, a mai kornak megfelelő legmodernebb berendezéseket tartalmazza. Minden rozsdamentes acél. Vadonatúj a tűzhely. Sokkoló hűtővel, vákuumozó géppel, két magas hőfokú pizza sütő kemencével, automata párológéppel, hűtőgépekkel, hűtőpultokkal, grillezővel, tányérmelegítővel, gyors és nagy teljesítményű alagút mosogatógéppel, készételes hűtőkkel, nagy tésztadagasztóval, …stb, egyszóval mindennel együtt eladó.
Szeméttárolás előírás szerint, szelektív kaloda, vadonatúj zsírfogó rendszer….
A vendéglátó egység étterme fölött, az emeleten 15-20 fő befogadására alkalmas légkondicionált szálláshely található.
Nagyobb társaság, azaz kb. 8-10 fő az egyik részen, 5+5 fő a másik részen. A fürdőszobában mosógép áll az átutazó vendégek részére.

A kinti, kamerával megfigyelt, zárható tároló helyiségben 20 kerékpár éjszakai és nappali elzárhatóságát lehet biztosítani.
Kiépített térfigyelő rendszer gondoskodik a nyugodt pihenés elősegítésére. A térkővel burkolt parkolóban bőven jut hely számos autónak.
Gyermekeknek játszóház van kialakítva, hogy a felnőttek nyugodtan étkezhessenek, beszélgethessenek. A vételár az ingatlan a teljes berendezését, felszerelését tartalmazza.

Hívjon, hogy Öné legyen ez a kiváló vendéglátóhely!
 

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonkenese
Irányítószám:8174
Alapterület:250 m2
Szobák száma:6
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Felújítás éve:2013
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Felújítás éve:2013
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Telek terület:2 800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések