Fejlesztési terület eladó - XXI.kerület - Budapest

Fejlesztési terület eladó - XXI.kerület - Budapest

120 000 000 Ft

Régi ár: 110 000 000 Ft

XXI.kerület, Királyerdő

HSZ: X2134676 Budapest
Kategória eladó Típus fejlesztési terület Alapterület 600 m2 Szobák
Vállalkozásnak, befektetésnek, családi háznak, is kiváló!

Igazi gyermekparadicsom!Csepel Rózsadombján csendes, hangulatos kertvárosi részen, Királyerdőn eladó ikerház mindkét lakása egyben.

Az egyenként 300 nm-es, amerikai konyhás, 4+2szobás, TERASZos, gázkazános, ősszközműves, tehermentes ikerházi lakás egy 3000nm ŐSFÁS telken helyezkedik el.IGAZI KANADAI könnyűszerkezetes ház, mellyel minőségi, előkelő burkolatokat, EGYEDIleg gyártatott ablakokat kap új tulajdonosa.A két lakás különböző elrendezésű, könnyen alakítható.

Az egyik lakásban a 70 nm-es közös tér mellett - melyben nappali, konyha, étkező, kamra került kialakításra -, találunk még 5 HÁLÓszobát, 3 FÜRDŐt, külön wc-t, tágas lépcsőházat.

Az alsó szint szuterén, melyben garázs, háztartási helyiség, és kazánház található, és itt egy, a vízhálózatba beépített víztisztító/szűrő rendszer is beépítésre került!

Erről a szintről is elérhető a lépcsőház, valamint a kert is.A hatalmas ŐSFÁS kertben találjuk a teremgarázs épületét, mely sokrétűen hasznosítható, lehet lakás, iroda, vendégház……, tetején igazi saját, intim, nyári wellness kikapcsolódásra hivogat a NAPOZÓ TERASZ, és az épített MEDENCE.A kert különleges adottságának köszönhetően egyedi kivitelezésű, részben a föld belsejébe épített CSÚSZDA, és nagy, a fa ágai közé épített BUNGI várja a gyermekeket egy épített KERTI TÓ közepén - melyet már egy vadkacsa pár is belakni készül -, és egy masszív fém híd köti össze a parttal.

Ez a kis tó nyári fürdőzésre, és téli korcsolyázásra is kialakítható.Az egyedi KERTI SÜTÖGETŐ rész építése elkezdődött, befejezése az új tulajdonos fantáziájára, befejezésre vár.A 3000 nm kis birtok és a rajta lévő otthon mind ezek mellett is sok lehetőséget rejt magában, merjen álmodni, és valósítsa meg álmait.Igazi gyermek paradicsom, és a nyugalom szigete várja önt és családját!

Ingatlan adatai

Irányár:120 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:fejlesztési terület
Megye:Budapest
Helység:XXI.kerület, Királyerdő
Városrész:Királyerdő
Irányítószám:1213
Alapterület:600 m2
Építés éve:2002
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Farantai Márta
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések