adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Balatonfüred 
 

Hivatkozási szám: 2300925
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2300925
Ingatlan adatai
Irányár: 250 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 915 751 Ft
Típus: fejlesztési terület
Kategória: eladó
Alapterület: 273 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
 BALATONFÜREDEN EGYEDI , STILUSOS, VILLA ÉPÜLET ELADÓ!
A hivatali és az üzleti negyed szivében található az általunk kinált különleges  épitészeti megoldásokkal rendelkező, kellemes hangulatú polgári lakóház.
Kellemes családi fészek, akár több generáció részére is ,ugyanis külön bejárattal  rendelkezik 3 lakóegysége , valamint még iroda funkciókénti hasznositásra is adott a lehetőség az épületben.
A tágas lakótér, stilusos nyilászárókkal, burkolatokkal jó alapot biztosit a bebutorozáshoz, gyönyörűen érvényesülnek az antik butorok,de a modern letisztult sajátos hangulata is trendi a villaépület nyugati szárnyában.
A keleti szárny a béke és a nyugalom szigete, itt tényleg az az érzetünk, megáll az idő, séta a polgári életmódba.A kialakitása is ezt a hangulatot árasztja.előtér, gardrób, konyha, kamra,ebédlő, nappali a kandalló melegével, hálószoba, fürdőszoba, vendég wc.Az emeleten:3 háló, gardrób szoba és fürdőszoba.A keleti szárny felé az átjárás a földszinten és az emeleten is lehetséges , amennyiben nem a külön bejáratú lakrészek előnyeit szeretnénk előtérbe helyezni.
A nyugati szárny alsó lakása:előtér, nappali, étkező, konyha ,fürdőszobával.A felső lakás:előtér, teakonyha, nappali,hálószoba , fürdőszobával és egy napozó terasszal a kikapcsolódás záloga.Egy tetőtéri iroda, kis lakrész is megbújik még az ódon falak között.
Az épület kiegészitői:garázs és  kerti fedett kellemes árnyékos pihenő.A kert gyönyörű növényzete szép kiegészitője ennek a patinás, különleges épületnek.
Az ingatlan irányára:250 000 000ft
A házról részletesebb anyagot, alaprajzot tudunk küldeni.
Előre egyeztetett időpontban van lehetőség a megtekintésre, amelyet a +36 30 4506590-es telefonszámon legyenek kedvesek egyeztetni.
Képek