adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Diósd 
 

Hivatkozási szám: 2299178
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2299178
Ingatlan adatai
Irányár: 250 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 49 731 Ft
Típus: fejlesztési terület
Kategória: eladó
Alapterület: 5 027 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Diósd, belterületi terület, idõsek otthonai projekt építésére is kiváló helyen!

A régi épületek részleges bontása elkezdõdött.
A telek két utca között helyezkedik el. Elsõdleges utca frontja a városközpont felé alakítható ki.

A terület térmértéke: 5.027 nm.

Az Önkormányzat kiemelten támogat egy idõsek otthona funkciót, amelynek épületeiben a városközpont felé és a fejlesztés kapcsán megnyitásra kerülõ sétáló utcai oldalon szintén, a lakókörnyezetre nem zavaró hatású szolgáltató, kereskedelmi épületrészekkel, amelyeket az építtetõ eladással/bérbeadással tudhat hasznosítani.

Ezen övezetben továbbá elhelyezhetõk: legfeljebb kétlakásos lakóépületek (a HÉSZ szabályozása szerint), igazgatási épületek, kereskedelmi és szolgáltató egységek, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület.

„Az intézmény területen elhelyezhetõ épület – a vonatkozó jogszabályi elõírásokon túlmenõen – vendéglátó, iroda jellegû és közbiztonságot szolgáló rendeltetést is tartalmazhat.” Kizárólag csak olyanok, amelyeknek nincs zavaró hatása a lakó funkcióra(!)

„A Vi-4 jelû építési övezet az (1) bekezdés szerinti rendeltetésû épületek és legfeljebb kétlakásos lakóépületek elhelyezésére szolgál, valamint az övezetben olyan építmények is elhelyezhetõk, amelyek a terület fõ rendeltetésével összhangban vannak, és azt szolgálják.” Kizárólag csak olyanok, amelyeknek nincs zavaró hatása a lakó funkcióra(!)

Intézmény terület építési övezet
Építési övezet jele: Vi-4
Beépítési mód: SZ
Az építési telek kialakítható
legkisebb területe (m2) : 5.000
szélessége (m): 20
A beépítésnél alkalmazható
legkisebb zöldfelületi arány (%): 20
legnagyobb beépítettség (%): 60
épület-magasság (m): 10,5

A kínált ingatlan, központi helyébõl adódóan minden közmûvel ellátott.
Rövid gyalog távolságon belül (3-5 percre) minden szükséges szolgáltatás elérhetõ, így a bevásárlási, orvosi gyógyszertári, közlekedési stb.

Diósd a 7-es fõközlekedési út mellett lévõ település. Budapest közigazgatási határával szomszédos, a XXII. kerület mellett található, Budapesttõl Dél-Ny-i irányban. Szomszédos települései: Budapest, Érd, Törökbálint
Lánchídtól mért távolsága: 15 km.

Lakosság száma: közel 11.000 fõ.

Közlekedési adottságai: igen kedvezõek, mivel a Budapestet elkerülõ M0 autópálya mellette halad el, továbbá a 7-es fõközlekedési út ketté szeli a várost Továbbá az M1/M7 kivezetõ szakaszáról, Törökbálinton keresztül is gyorsan elérhetõ.
Buszközlekedése: a XXII. Kerületbõl BKV, valamint a XI. ker. Etele térrõl a VOLÁN Rt. buszjáratai menetrend szerinti közlekedéssel. Törökbálint-Budaörs irányába szintén rendszeres a buszközlekedés.

Ára: 250 MFt.
Képek