adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Somogy megye, Balatonmáriafürdő 
 

Hivatkozási szám: X2182993
Adatlap: https://ipari.net/iparinet/ingatlan/2182993
Ingatlan adatai
Irányár: 45 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 473 684 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 95 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Balatonmáriafürdő frekventált központi, nagy forgalmú részén , eladó egy 50 m2 üzlethelyiség ,felette egy külön bejáratú 45 m2-es lakás.
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában. Összközműves, éven át használható, gázcirko fűtéssel ellátott.
A riasztóval felszerelt ingatlan a település központjában, vásárlók által folyamatosan látogatott boltok között található. Az üzlet és a lakás külön-külön megközelíthető, és zárható.
A földszint vevőtérből, igényesen kialakított WC-ből és fürdőszobából, valamint közlekedőből áll. Vállalkozások számára itt 3 fázis is található. A vevőtérből kis ráfordítással nappalit, konyhasarkot és hálószobát tudunk kialakítani. A földszint jelenleg megközelíthető az utca, az udvar és a lépcsőház felől is. A tetőtér a lépcsőházból érhető el. Az alsó, és a felső szint lakói a közös lépcsőházon keresztül meg tudják egymást közelíteni az időjárástól függetlenül.
A tetőteret amerikai konyhás, étkezős nappali, fürdőszoba és két félszoba alkotja.
A klímaberendezés inverteres, -20 Celsius fok külső hőmérsékletig tud fűteni, illetve használható helyette a kondenzációs gázkazán.
Az épület előtt található járda és a parkoló is az ingatlanhoz tartozik (tulajdon, nem kell bérelni). A közös költség 7.500,- Ft/hó, ami biztosítást is tartalmaz.
Képek