Vendéglátó egység eladó - V.kerület - Budapest

Vendéglátó egység eladó - V.kerület - Budapest

520 000 000 Ft

Régi ár: 470 000 000 Ft

V.kerület

HSZ: 1857862 Budapest
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 612 m2 Szobák
 5. kerület legszínvonalasabb részén, a Váci utcánál Budapest és a belváros egyik legexkluzívabb és legjobban frekventált részén, patinás exkluzív környezetben eladó, egy teljeskörűen, az elérhető legjobb minőségben kialakított, gépesített, minden igényt kielégítően felszerelt és luxus szinten berendezett valamint bútorozott luxus étterem, pub és szórakozóhely.
A vendéglátóegység összterülete 602 nm + terasz (50-60 nm). Ebből 375 nm saját terület (magántulajdon), 227 nm pedig a háztól bérelt terület.
A bérlemény a házzal 20 év időtartamra szól. Havi 200 ezer Ft. Ez az összeg csak abban az esetben fizetendő ha az étterem nyitva van és üzemel. Ha zárva tart 0 Ft/hó.
Az előtte lévő sétálóutca frontján a teraszt az Önkormányzattól lehet, rutineljárás keretében szezonálisan bérelni. (Ez bevett szokás, néhány munkanap alatt elintézhető.) Étteremként, pubként ,szórakozóhelyként üzemeltethető. 

Az ingatlan teljes berendezéssel, minden igényt és a legprofibb színvonalat kielégítő gépesítéssel, konyhával pultokkal kerül átadásra, melyet a vételár tartalmaz. Az új tulajdonosnak csak meg kell nyitni.

A konyha szintén olyan magas minőségben került megvalósításra, mint maga az étterem. Hatalmas hűtőkamrákkal, hőlégpárolós (BERTOS) sütővel, magas színvonalú gépekkel, elszívókkal, tésztafőzővel, lapsütőkkel, professzionális 4 és 2 égőfejes ipari gáztűzhelyekkel és sütővel, saláta hűtővel, hűtőpultokkal, tányérmelegítősorral, étellifttel (mind a három szinten) ételmelegentartó sorral, 3 mm-es rozsdamentes konyhai berendezésekkel, bútorokkal, cukrászatnak kialakított külön egységgel, stb. Maga a gépészet is a legmagasabb színvonalú, Buderus kazánokkal, és 30 M forint értékű légtechnikával légkondicionálással.

Ezen felül két utcafrontos bejárati ajtó, hátsó személyzeti bejárat, hőszigetelt fatokozású óriási üvegfelületekkel rendelkező utcaportál, bőr és fa bútorzat és berendezés, egyedi csillárok és hangulatvilágításrendszer, koválcsoltvas galéria és lépcső, hangtechnika, egyedi kerámia és nemesfa burkolatok, beltéri ajtók, mindkét szinten kialakított profi bárpult, igényesen felszerelt szenzoros mellékhelységek, hangulatos dekoráció (szobrok, lámpák, festmények függönyök, díszek, tükrök, tálalók, szekrények, polcok, stb. stb.), külön helységben kialakított iroda, személyzeti öltözők mosdók, raktárak, stb. stb. jellemzik.

Különleges központi elhelyezkedése, a környék fejlesztései és az ingatlan kiváló adottságai, egyetemek közelsége, a környék exkluzív mivolta okán befektetésnek is kitűnő. A beruházás tényleges könyvek szerinti értéke a jelenlegi vételár közel kétszerese volt anno.

Ár: 520 millió Ft

Papp Gabriella  30/815-2511  papp.gabi@citycartel.hu

Ingatlan adatai

Irányár:520 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Budapest
Helység:V.kerület
Irányítószám:1051
Alapterület:612 m2
Ingatlan állapota:
Közművek:ipari áram, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Papp Gabriella
CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

520 000 000 Ft

Eladó vendéglátó egység

V.kerület

645 m2 0
1 504 153 948 Ft

Eladó vendéglátó egység

V.kerület

508 m2 0
554 161 981 Ft

Eladó vendéglátó egység

V.kerület

125 m2 0
További hasonló hirdetések